Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Madala molekulmassiga kollageeniga losjoon Mary&May Collagen Booster Lotion 120ml.

18.50

Mary&May Collagen Booster Lotion on vananemisvastane tõstev emulsioon, mis stimuleerib kollageeni tootmist.

 

  • Kõrvaldab naha lõtvumise, muudab selle tihedamaks ja elastsemaks;
  • tugevdab ja säilitab naha karkassi struktuuri;
  • vähendab peente joonte ja kortsude sügavust ja pikkust;
  • niisutab;
  • annab nahale pehmuse ja sametise.

 

 

6 laos

Kirjeldus

Mary&May Collagen Booster Lotioni omadused ja koostis

 

Valem põhineb kaubamärgi patenteeritud arendusel – lipiidsel taimsel koostisosal L22™.

 

Imiteerib 22-aastase noore terve naha lipiide, integreerub kollageenimaatriksisse ja tugevdab naha karkassi. Muudab naha tihedamaks ja elastsemaks.

 

Atsetüülheksapeptiid 8 - lõdvestab näolihaseid, vähendab kortsude sügavust, silub näokortse, eriti silma- ja otsmikupiirkonnas. Stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist.

 

Madala molekulmassiga kollageen imendub kiiresti ja niisutab kuiva, karedat nahka.

 

Pudel on valmistatud tumedast mattklaasist ja varustatud pumbajaoturiga. See tagab hügieeni, minimeerib õhu sissepääsu ja kaitseb sisu päikesevalguse eest.

 

Mary&May Collagen Booster Lotion on õrna aroomi ja kerge kreemise konsistentsiga. See sulab nahal, imendub koheselt ega jäta kleepumist. Annab kerge satiinse viimistluse ning sametise, pehme ja niisutatud naha tunde. 

 

Kõik toote koostisained on EWG sertifikaadiga ega põhjusta ärritust.

Collagen Booster Lotion ei sisalda kunstlikke värvaineid, parabeene, mineraalõlisid ja 13 muud nahale potentsiaalselt kahjulikku komponenti.

Mary&May kaubamärgi tooteid ei testita loomade peal.

 

Kasutusviis:

Igapäevase hoolduse viimases etapis kandke vajalik kogus emulsiooni näo- ja kaelanahale, jaotage ja kasutage peopesadele vajutavaid liigutusi, et toode imenduks. 

 

Maht: 120 ml

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Maht:

120 ml.

Bränd:

Mary&May

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Ühend:

Vesi, glütseriin, glütseret-26, kaprüül-/kapriintriglütseriidid, niatsiinamiid, tsetearüülalkohol, adenosiin, hüdrolüüsitud kollageen (453 ppm), lahustuv kollageen (453 ppm), kollageeni ekstrakt (453 ppm), peptiid-8 (1 ppm). Glütserüülstearaat SE, dipropüleenglükool, tsetüületüülheksanoaat, sorbitaanstearaat, palmitiinhape, hüdroksüatsetofenoon, steariinhape, karbomeer, arginiin, allantoiin, jojobaõli/Queenslandi pähkliõli eeter, butüleenglükool, kaprülüülatseerüülalükool, kaprülüülatseerüülalükool EDTA, kvaleen, 1,2-heksaandiool, fütosterüülmakadamiaat, fütosterool, etüülheksüülglütseriin, tokoferool, maitseaine.

14 arvustust tootele Лосьон с низкомолекулярным коллагеном Mary&May Collagen Booster Lotion 120мл.

  1. Anna

    Sõber soovitas mulle seda kreemi. Ostsin selle suveks kreemi asemel ja olen sellega rahul. Oma funktsioonidega tuleb toime, kogus on korralik, hind on adekvaatne ja pudel on ideaalne ilu.

  2. Pauline

    Mulle meeldib see sametine tunne pärast seda kreemi (või losjooni, kui see on õige). See imendub täielikult ja on minu kombineeritud nahal märkamatu. Pinguldab ja tunneb tugevalt niisutavat komponenti. Lõpuks meeldib mulle see, kuidas kõik välja näeb.

  3. Elena

    Suurepärane kreem. Niisutab suurepäraselt ja toidab nahka kleepuvat kihti jätmata. Meeldiv aroom.

  4. Tatjana

    Šikk variant kevad-suveks, kui soovid kergeid tekstuure ja rohkem niisutust. Selle emulsiooni võtsin eelmisel aastal, pudelist jätkus mul pooleks aastaks.

  5. Olga

    Lihtsalt imeline kreem. Kiiresti imenduv, kerge ja meeldiva aroomiga. Naha seisund on paranenud: koorumine on läinud, nahk on muutunud siledaks ja mulle tundub, et see on isegi pingul.

  6. Julia

    Ma armusin sellesse kreemi,mõnus lõhn,hea niisutaja,stiilne pudel,kõik on täiuslik.
    Kõik nende kosmeetikatooted on suurepärased.

  7. Jevgenia Slavnaja

    Mõnus konsistents. Kreem on kerge ja samas piisavalt toitev. Aroom on soe ja ebatavaline. See tagab hea niisutuse ja ei jäta nahka rasvaseks. See sobib hästi meigiga, seega on see kreem minu hommikurutiinis.

  8. Nadezda Moiseenkova

    Tõesti meeldib! Mõnus näole kanda. Määrin ennast ja naudin. Olen seda kaks nädalat kasutanud, minu arvates on tulemus, ma näen seda oma kaelal.

  9. Larisa

    Pärast kuuajalist kasutamist saan tulemusi hinnata. Nahatoon ja jume on muutunud märgatavalt paremaks. Kortsud ei olnud eriti silutud, kuid ma ei oodanud seda. Üldiselt olen rahul ja võin soovitada.

  10. Dina

    Ostsin selle kreemi sõbra soovitusel, talle meeldis see väga. Ka mulle meeldis see. See on mugava, kreemja tekstuuriga. See on mõõdukalt toitev ja niisutab hästi. Nahk on sile ja mu nägu särab. Väga ilus kaunistus.
    ZY. Normaalne nahk, kipub veidi kuivama. Vanus 40+.

  11. Lena

    Otsisin vananevale nahale mõeldud niisutajat. Ostsin selle emulsiooni soovitusel ja olen väga rahul. Ideaalne kombineeritud nahale.

  12. Larisa

    Suurepärane kreem. Väga niisutav, pehme, kiiresti imenduv. Lõhn on meeldiv ja mitte üle jõu käiv. Olen ostnud selle kaubamärgi mitu toodet ja ükski pole mind alt vedanud.

  13. Inna

    Luksuslik emulsioon. Tõstmise efekt on ilmne. Nahk näeb välja hoolitsetud ja särav.

  14. Irina Solomatina

    See emulsioon on uskumatu. Ma armastan kõike selle juures. Stiilne pudel, mis on valmistatud ehtsast klaasist. See näeb väga "kallis" välja. Pump töötab hästi. Mulle meeldivad tooted, millel on pump, see on hügieeniline ja saad alati sama koguse toodet. Kreemi lõhn on erakordne, aga kahju, et see kulub kiiresti ära. Toode on deklareeritud kreemina, kuid tegelikult on tegemist kreemiga. Hommikul kasutan seda koos seerumiga, õhtul katan kreemiga. Koos peptiidseerumiga näen tõstvat efekti. Ma ei oska täpselt öelda, mis seda annab: seerum või kreem. Ma arvan, et koos ja mulle meeldib see efekt. Ja ma olen rahul volüümiga. Korealased on tublid, nad ei pingutagi. Ma kasutan kreemi näole, kaelale ja dekolteepiirkonnale. See bränd on mulle uus, aga see jättis mulje. Unustasin öelda, et minu nahk on pigem normaalne, kuid kuivusele kalduv. Soovitan.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️