Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Kreem idebenooni ja murakatega Mary&May Idebenone Blackberry Intense Cream 70ml.

25.50

Võimas pikaajaline niisutus, elastsus, nahabarjääri tugevdamine, tooni ühtlustamine, peente joonte ja kortsude silumine – see on Mary&May Idebenone Blackberry Intense Cream – intensiivne kreem idebenooni ja murakadega. 

 

6 laos

Kirjeldus

Mary&May Idebenone Blackberry Intense Cream omadused ja koostis

Valem põhineb idebenooni, muraka ja keramiidide sünergilisel toimel. 

 

Idebenon on antioksüdant, mida American Academy of Dermatology (AAD) on tunnistanud üheks võimsaimaks. Selle antioksüdantne kaitse on 10 korda suurem kui koensüümil Q10 ja 4 korda suurem kui C-vitamiinil.

 

Idebenoon neutraliseerib rakke hävitavate vabade radikaalide mõju ja kaitseb nahka kahjulike keskkonnamõjude eest. Stimuleerib elastiini ja kollageeni sünteesi fibroblastides, parandab naha tihedust ja elastsust, vähendab kortsude sügavust. 

Hoiab ära hüperpigmentatsiooni ja tedretähnide tekke. 

 

Blackberry toidab nahka vitamiinidega B, C, E, K ja PP. Toniseerib ja annab väsinud nahale säravad, värsked värvid. Antotsüaniinirikkad murakad aktiveerivad ainevahetust rakutasandil, soodustavad kollageeni tootmist ja vähendavad kapillaaride haprust, hoides ära rosaatsea tekke.

Aitab eemaldada rakkudest aktiivset hapnikku.

 

Idebenooni ja muraka duett moodustab võimsa antioksüdandi, mis pärsib enneaegset vananemist.

 

5 tüüpi keramiide Mary&May Idebenone Blackberry Intense Cream niisutab nahka rikkalikult ja pikaks ajaks, taastab loomuliku niiskust säilitava barjääri ja takistab niiskuse aurustumist.

 

Fütosfingosiin aktiveerib enda keramiidide sünteesi nahas. 

 

Kõik sisalduvad koostisosad on kasutamiseks ohutud ja EWG poolt sertifitseeritud. Bränd ei testi oma tooteid loomade peal ega kasuta 16 potentsiaalselt nahale kahjulikku komponenti: mineraalõlisid, värvaineid ja parabeene, etanooli jne.

Testimise tulemusena selgus, et toode ei ole ärritav ja sobib ka tundlikule nahale.

 

Kreemil on õrnkollane värvus, mis on iseloomulik kõrge idebenoonisisaldusega tootele. Tekstuur on paks ja elastne, mis pealekandmisel sulab ja toidab nahka koheselt niiskusega. Toode ei jäta kleepuvat ega rasva ning on sametise viimistlusega.

 

Soovitused:

Kui teile see toode meeldib, siis soovitame proovida Mary&May idebenooni ja muraka sarja osana:

 

 

Soovitatav nahale kandmise järjekord: Kreemi essents - Seerum - Kreem.

 

Kasutusviis:

Kanna vajalik kogus Mary&May Idebenone Blackberry Intense Cream kreemi näo- ja kaelanahale, jaga ettevaatlikult laiali ning kasuta peopesades pehmeid vajutavaid liigutusi, et toode täielikult imenduks.

 

Maht: 70 ml.

 

Ja jah, üksikasjad on meie ajaveebis siin: Mary&May Idebenone+Blackberry – ülevaade

tekstura seerum Mary&May Idebenone Blackberry Complex Serum obzor i otzyv

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Maht:

70 ml.

Bränd:

Mary&May

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Ühend:

Maasikaekstrakt (21%), Acai marja ekstrakt, mustikaekstrakt (21%), glütseriin, butüleenglükool, vesi, kaprüül-/kapriintriglütseriidid, 1,2-heksaandiool, niatsiinamiid, tsetearüülalkohol, tsetearüületüülheksaanool, tsetearüületüülheksaanool, C-isodoetüülheksanoaat, Polüglütserüül-3-metüülglükoosdistearaat, polüglütserüül-10-lauraat, sorbitaan-olivaat, naatriumpolüakrülaat, hüdrogeenitud letsitiin, ammoonium-akrüloüüldimetüültauraat VP kopolümeer, arginiin, akrülaat/C10-30 alküülakrülaadi polütsükliline, glütserüül-5-krosspolümeer, 0-glütserüül-0 ppm), adenosiin , pentüleenglükool, tridetseet-6, dinaatrium EDTA, glütserüülakrülaat/akrüülhappe kopolümeer, hüaluroonhape, kaprülüülglükool, 3D hüaluroonhape, steariinhape, hüdrolüüsitud hüaluroonhape, hüdrolüüsitud naatriumhüaluronaat, kolesterool, tseramiid, tseramiid AS, Ceramide AP, Ceramide EOP.

16 arvustust tootele Крем с идебеноном и ежевикой Mary&May Idebenone Blackberry Intense Cream 70мл.

  1. Elizabeth

    Kreem sobib nii hommikuks kui õhtuks. Hommikul piisab vaid sellest ja toonikust, et nahk meigiks ette valmistada ning õhtul lisan aktiivsemaks hoolduseks seerumit. Nii saab kreem hakkama kõigi oma ülesannete ja funktsioonidega. Nahk on praegu heas seisukorras.

  2. Yana

    Kreem, mida tahaks ikka ja jälle korrata. Armasta armastust ❤️❤️❤️

  3. Tamara

    Oma hinna kohta väga hea kreem.

  4. Elena

    Super mugav vananemisvastane põhikreem. Kombineerin erinevate seerumitega (hommikul antioksüdandid, õhtul peptiidid). Sobib ideaalselt.

  5. Julia

    Praegu kasutan seda kreemi koos nende kreemiessentsiga. Ideaalne kuivale nahale sügisel-talvel.

  6. Veronica

    Mulle meeldivad talvel keramiidid. Sellel kreemil on hea koostis ja väga mugav tekstuur. Enne seda oli mul keramiididega kõrgelt promotud Doktor Jart ja ma ütlen, et selle kreemi kõrvale seda ei olnud, kuigi see maksab poolteist korda rohkem. Ma soovitan.

  7. Olga

    Tellin seda teist korda, see sobib ideaalselt mitte väga noorele nahale. Saate tunda toitumist ja niisutust. Kõike on piisavalt ja nahk pärast seda on elastne ja sametine.

  8. Nadezda Moiseenkova

    Olen ka kreemiga rahul. Mõõdukalt õline, kandub hästi, imendub, nahk on katsudes meeldiv. Pinguldub, märgatavalt piki lõua.

  9. Jelena

    Purk ise on esteetiline. Kuid sisu pole halvem. Kreem õrna tekstuuriga, mõõdukalt paks. See imendub koheselt ja nahk on pärast kasutamist särav. Niisutatud ja toitmata. Pole millegi üle kurta.

  10. Larisa

    Kreem on meeldiva tekstuuriga ja niisutab hästi. Pärast kuuajalist kasutamist tundus mu nägu värskem ja mulle tundub, et veidi täidlasem. mulle meeldib.
    PS. Nahk on üsna normaalne, kuid kalduvus kuivusele. Vanus 40+.

  11. Irina

    Suurepärane kreem! Olen seda nüüdseks 3 kuud kasutanud ja tulemused on suurepärased. Nahk on pingutatud. Kreem ise ei ole väga paks ja imendub kiiresti. Ei ärrita nahka ja ei tundu raske. Ma rakendan seda öösel. Rahuldatud. Soovitan seda osta.

  12. Elena

    Hea kreem. Mul oli see eelmisel talvel ja plaanin selle sügisel uuesti osta. Sobib vananevale nahale.

  13. Natalja

    Töökreem uskumatult ilusas mattklaaspurgis. Kreem niisutab ja toidab nahka hästi, tundub elus ja elastne. Seda on meeldiv peale kanda, see ulatub ideaalselt üle naha ja imendub kiiresti. Ma lihtsalt tunnen puudust lõhnast, aga see on nii väike miinus, et ma annan andeks.

  14. Inna

    Kasutan kogu sarja – toonikut, seerumit, emulsiooni. Iga toode töötab suurepäraselt! Nüüd ostsin ka kreemi. Mulle väga meeldib. Õrn tekstuur, täiuslikult toidab ja niisutab. Nahk näeb välja särav ja hoolitsetud. Soovitan soojalt. ❤️

  15. Olga Simonova

    Mulle väga meeldib kreem. Mul on kuiv nahk, eriti talvel tunnen vedelikupuudust. Ostsin kompositsioonis olevad keramiidid ja ei kahetse ostu. Kreem sobib ideaalselt peale, konsistents on meeldiv. Tarbimine on keskmine. Ma ei hoia raha kokku, kuid kuu ajaga kasutasin vähem kui pool purki. Mina kannan 2 korda päevas tooniku ja peptiididega seerumiga, ka MaryMay. See bränd on minu jaoks uus, aga nüüd tahan kõike proovida, mulle meeldis 👍

  16. Jelena Spektor

    Väga hea toode kombineeritud nahale, kasutan öösiti, mõnusa mitterasvase konsistentsiga, imendub hästi, jättes mõnusa mitterasuse tunde, nagu mul oli selle puhul. Kreem pikemaks päevaks, seda öösel, mil meie nahk vajab erilist hoolt une ajal. Soovitan seda kasutada koos seerumiga, mille kohta ma juba arvustuse jätsin. Hommikuti on nahk värske, puhanud ja hoolitsetud❤️

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️