Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Niisutav ja nahka taastav toonik Mary&May Vitamin B5 + Bifida Toner 120ml.

19.50

Mary&May Vitamin B5 + Bifida Toner on toonik naha kaitsebarjääri taastamiseks, niisutamiseks ja tervisliku sära andmiseks. 

 

Vitamiin B5 (pantenool) ja bifidobakterite lüsaadi kombinatsioon soodustab intensiivset niisutust ja toitumist, taastab mikrobioomi ning muudab naha uskumatult pehmeks, siledaks ja siidiseks.

7 laos

Kirjeldus

Mary&May Vitamiin B5 + Bifida Tooneri omadused ja koostis

Bifidobakteri lüsaat on ainulaadne probiootiline lisand, mis loob optimaalse keskkonna normaalse mikrofloora vohamiseks näonahal ja suurendab vastupanuvõimet kõikvõimalikele välistele agressiivsetele teguritele.

 

Bifidobacterium lüsaat sisaldab suures koguses vitamiine A, B, C ja teisi bioaktiivseid komponente. See küllastab nahka oluliste toitainetega, stimuleerib ainevahetust, parandab vereringet, silub naha tekstuuri ja taastab selle mikrobioomi.

 

Pantenool (provitamiin B5) on sügava ja kauakestva niisutava ja nahka rahustava toimega. Sellel on kõrge läbitungimisvõime ja hügroskoopsus, see tähendab, et see tõmbab ja imab niiskust. Tänu sellele suudab see tungida epidermise sügavamatesse kihtidesse, "kandes" endaga kaasa veemolekule. Selle tulemusena muutub nahk optimaalselt niisutatuks.

 

Sellel on rahustav ja haavu parandav toime. Kiirendab regenereerimisprotsessi ja soodustab naha kiiret taastumist temperatuurimuutuste ja nahka vigastavate protseduuride tingimustes (happed, retinool jne) Kõrvaldab kuivustunde, pinguloleku ja eemaldab ketenduse. 

 

Annab hämmastava pehmuse ja sileduse. 

 

Mary&May Vitamiin B5 + Bifida Tooner on kerge tekstuuri ja läbikumava pärlmuttertooniga. See imendub kiiresti, täidab naha niiskuse, toitvate komponentidega ja annab terve sära. 

 

Sobib igale nahatüübile. Eriti neile, kes on tundlikud ja altid ärritusele. 

 

Kasutusviis:

Kanna Mary&May Vitamiin B5 + Bifida Toonik puhastatud näole vatipadja või peopesade abil. Kasutage kergeid patsutusliigutusi, et aidata tootel imenduda. 

Maht: 120 ml.

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Maht:

120 ml.

Bränd:

Mary&May

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Ühend:

Puhastatud vesi, glütseriin, butüleenglükool, bifidobakteri lüsaat 30 000 ppm, niatsiinamiid, pantenool 1 000 ppm, glütseret-26, dipropüleenglükool, tsetearüülhape, sorbitaan, hüdroksüatsetofenoon, hüdroksüatsetofenoon, polüglütserüül-/10 glükosiid, 1,2-heksaandiool, adenosiin, kaprülüülglükool, dinaatrium-EDTA, ksantaankummi, lõhna- ja maitseaine.

16 arvustust tootele Увлажняющий и восстанавливающий кожу тонер Mary&May Vitamin B5 + Bifida Toner 120мл.

  1. Valeria

    Imeline niisutav toonik probiootikumide ja pantenooliga. Lisaks suurepärasele niisutusele annab see nahale ka sära ja pehmuse. Mul on pigem kuiv nahk, aga arvan, et see tooner sobib igale nahale.

  2. Viktoria Petsenkina

    Toonik niisutab ja rahustab nahka suurepäraselt. Ja mulle väga meeldib, et see on toitev. Armastan armastust 😍❤️

  3. Dasha

    Ostsin selle tooneri proovimiseks, sest selle kohta oli palju positiivseid hinnanguid. Ja tooner on tõesti lahe. Pehmendab ja toidab nahka suurepäraselt!

  4. Lera

    Mul on ülitundlik nahk ja iga uus ost on nagu loterii. Kas see sobib või mitte. See tooner töötas kohe. Nahk ei muutunud isegi punaseks. Hästi pehmendab ja niisutab ja rahustab. Olen väga rahul.

  5. Tatjana

    Mulle väga meeldis tooner

  6. Nadezda

    Tere! Täname saatmast! Väga tore oli saada nii ilus kingitus! Mulle väga meeldib tooner, lihtsalt määrin seda mõnuga ja nagu mulle tundub, on tulemus juba käes. Mul on sellest sarjast lihtne toonik, võimendav toonik, seerum ja murakakreem. Olen kõigega rahul, väga tore on seda kõike endale määrida.

  7. Alla

    Toonik sobib suurepäraselt vananevale nahale. Niisutab ja toidab koheselt. Ma ei ütle midagi rahustamise kohta, mu nahk on normaalne, mitte tundlik.

  8. Ljudmila

    Tooner on kindel viis. Lihtsalt suurepärane tundlikule nahale. Ma soovitan.

  9. Irina

    Hea tooner. Hommikuti kasutan ainult seda, sest sellises kuumuses tõrjub mu nahk igasuguse kreemi, ka kõige heledama. Ja tooner 2-3 kihina on hea.

  10. Tatjana

    Soovin lisada oma positiivse tagasiside kõikidele eelnevatele kommentaaridele. Toonik on suurepärane. See hetk, mil sa mõistad: see on minu!

  11. Natalja

    Ma olen sellest toonerist väga haaratud. Ideaalne minu nahale (kombineeritud ja tundlik). Ostsin selle just kolmandat korda.

  12. Larisa

    Hea tooner. Imendub koheselt, rahustab, niisutab ja pehmendab. Nagu kirjelduses kirjas, siis nii ongi.

  13. Natalia

    Suurepärane tooner. Niisutab suurepäraselt, nahk joob seda loomulikult. Kui tahan oma nahale meigist puhkust anda, kannan seda õhtul üksi. 2-3 kihti. Super👍

  14. Tatjana Gladõševa

    Ostsin selle tooniku detsembri alguses ja võin juba oma arvamuse kujundada. Niisutamine sobib mulle. Hommikul panin toonikut peale, seejärel plaastrid ja kõnnin 30 minutit. Nägu tundub mugav. Puudub tihedus. Kuid kõige rohkem meeldib mulle see, kuidas see nahka pehmendab. See on midagi! Ma soovitan.

  15. Inna

    Hämmastav tooner. Niisutab koheselt nahka. Kergelt õline tekstuur annab nahale mugavuse ja sära.

  16. Irina Solomatina

    Tooner on uskumatu. See sõna otseses mõttes muudab teie nahka. Minu nahk on normaalne, kuid talvel hakkab see kuivama ja kooruma. Ja see tooner päästab mind. Niisutab, eemaldab helbed ja näib nahka toitvat, kuigi vee konsistents on vesine. Võib-olla annab selle efekti pantenool, võib-olla probiootikumid, aga see on tõeline maagia.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️