Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

JayJuni rohelise tee silmageeliplaaster

18.90

Rohelise tee ekstrakt aitab nende niisutavate hüdrogeel-silmaplaastritega teie õrna nahka kosutada.

Laost otsas

Kategooriad , Tag

Kirjeldus

  • Hüaluroonhape täidab niiskust;
  • Adenosiin ja niatsiinamiid - silub peeneid kortse, aidates taastada kollageeni ja elastiini. Niatsiinamiidil on pigmentatsioonivastased omadused: heledab tumedaid laike ja ühtlustab tooni;
  • Rohelise tee ekstrakt - rahustab tundlikku nahka. Omades tohutut antioksüdantset potentsiaali, hoiab see ära enneaegse vananemise: tugevdab kaitsebarjääri ja noorendab nahka.

 

JayJun Green Tea Eye Gel Patch on uskumatult mugav kasutada. Tihedalt liibuvad plaastrid ei sega sugugi teie võimet rahulikult oma hommikurutiini teha, kui need teie heaks töötavad: niisutavad, siluvad peeneid kortse, rahustavad nahka, andes sellele terve sära ja värske, puhanud ilme.

 

Rakendusviis: Eemaldage spaatliga plaastrid konteinerist ja kandke need ettevaatlikult alumise silmalau piirkonnale. 20-30 minuti pärast eemaldage ja tehke sõrmedega õrnaid patsutusliigutusi, et essents saaks täielikult imenduda. Plaastrid asetatakse eelnevalt puhastatud ja toonikuga töödeldud nahale.

 

Vaata TARNETINGIMUSED.

5 arvustust tootele JayJun Green Tea Eye Gel Patch

  1. Alyona

    Need on nii lihtsad, ilma kellade ja viledeta, aga nii lahedad. Ma ei oska seletada, mis neis täpselt nii head on, aga tunnen end nendega mugavalt, nad ei rooma kuhugi ning peale nende kasutamist näeb mu silmaümbruse nahk värske ja toidetud välja. Pidevalt tulen nende juurde tagasi, käsi ulatub 🙂🥰

  2. Varvara

    Plaastrid tulevad hästi toime tursega ja on suurepärased värskendajad. Nende silmad näivad ärkavat ja avanevat.

  3. Larisa

    Minu lemmik. Olen proovinud palju erinevaid plaastreid ja ikka pöördun nende juurde tagasi. Need on parimad turse vastu.

  4. Victoria

    Liluilu aitas valiku tegemisel ja tabas naelapea pihta. Mulle väga meeldisid plaastrid, suurepärane koostis. Mul on allergiline nahk, reaktsioone ei esine. Ainult positiivne mõju. Tellin veel 👌

  5. TATIANA

    Rohelise tee silmaplaastrid sobisid ideaalselt minu allergilisele nahale. Suurepärased ja mis peamine, niisutavad väga õrnalt silmaalust nahka, pluss külmkapis hoides saavad nad hakkama ka hommikuse väiksema tursega.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️