Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Privaatsuspoliitika

Veebilehte haldab Lilu ILU OÜ (registrinumber: 16460270; juriidiline aadress: Kopli 82, 10412, Harjumaa, Tallinn, Eesti; edaspidi „Meie“). www.liluilu.ee

 

Käesolevaga teavitame Teid isikuandmete kogumise, kasutamise ja avaldamise põhimõtetest meie veebisaidi (edaspidi "Teenus") kasutamisel. 

 

Kasutame teie andmeid teile teenuse osutamiseks ja selle täiustamiseks. Kui hakkate meie teenust kasutama, siis loetakse, et olete andnud nõusoleku oma andmete kogumiseks ja kasutamiseks vastavalt alltoodud põhimõtetele. 

 

Andmete kogumine ja kasutamine.

Kogume teenuse pakkumiseks ja täiustamiseks mitmesuguseid andmeid. 

Kogutavate andmete tüübid.

Isiklikud andmed

Kui kasutate teenust, võime teiega ühenduse võtmiseks või teie isiku tuvastamiseks paluda teil esitada teatud isikuandmed ("Isikuandmed"). Sellised isikuandmed hõlmavad, kuid ei ole nendega piiratud: 

  • E-posti aadress; 
  • ees- ja perekonnanimi; 
  • telefoninumber. 

Kasutusandmed 

Võime koguda teavet Teenusele juurdepääsu ja selle kasutamise kohta (“Kasutusandmed”). Need kasutusandmed võivad hõlmata, kuid mitte ainult, IP-aadressi, brauseri tüüpi, brauseri versiooni, külastatava teenuse Interneti-lehti; külastuse kellaaeg ja kuupäev, lehtedel veedetud aeg, unikaalsed riistvaraatribuudid ja muud diagnostikaandmed. 

andmekasutus 

Ettevõte kasutab kogutud andmeid erinevatel eesmärkidel: 

  • Teenuse osutamine ja selle haldamine; 
  • Muudatuste teavitamine; 
  • Klienditugi 
  • Teabe analüüs teenuse täiustamiseks; 
  • Teenuse kasutamise jälgimine; 
  • Tehniliste probleemide leidmine, ennetamine ja lahendamine. 

Andmete ülekanne 

Võime salvestada, saata ja salvestada teie andmeid, sh. Isikuandmed arvutites väljaspool teie elukohta/linna/maakonda/osariiki või muud geograafilist asukohta, kus isikuandmete kaitse reeglid võivad erineda Teie elukohas kehtivatest õigusaktidest. 

Kui asute väljaspool Eesti Vabariiki ja otsustate meile oma andmed saata, siis pange tähele, et saadame Teie andmed, sh. Isikuandmed Eestisse ja me töötleme neid Eestis. 

Ettevõte võtab kõik mõistlikud meetmed tagamaks, et teie andmeid kaitstakse, säilitatakse ja kasutatakse vastavalt käesolevale privaatsuspoliitikale, ning tagab, et teie isikuandmeid ei saadeta ettevõtetele või riikidesse, kus isikuandmete kaitse ei ole piisav. 

Andmete avaldamine 

Vastavalt õigusaktidest tulenevatele nõuetele võib ettevõte avaldada Teie Isikuandmeid, kui see on vajalik selleks, et: 

  • järgima õigusaktidest tulenevaid nõudeid; 
  • kaitsta ettevõtte vara ja õigusi; 
  • vältida või uurida teenuse võimalikku kuritarvitamist; 
  • kaitsta Teenuse kasutajate identiteeti; 
  • kaitsta ettevõtet vastutuse, kahju ja nõuete eest. 

Andmeturve 

Teie teabe turvalisus on meie jaoks oluline, kuid pidage meeles, et 100% juures pole ükski võrgus edastamise või elektroonilise salvestamise meetod turvaline. Kuigi me võtame teie isikuandmete kaitsmiseks kasutusele kõik üldtunnustatud meetmed, ei saa me tagada täielikku turvalisust. 

Teenusepakkujad 

Teenuste pakkumiseks võime kasutada enda nimel kolmandaid osapooli ("Teenusepakkujad"), kes osutavad Teenusega seotud teenuseid või aitavad meil Teenuse kasutamist analüüsida. 

Teenusepakkujatel on juurdepääs teie isikuandmetele ainult ülaltoodud eesmärkide täitmiseks ja nad ei avalda andmeid muul põhjusel. 

Privaatsuspoliitika muudatused 

Võime oma privaatsuspoliitikat aeg-ajalt muuta. Anname teile teada, postitades sellele lehele uued privaatsuspoliitika. 

Kui privaatsuspoliitikas tehakse olulisi muudatusi, teavitame teid sellest e-posti teel enne muudatuse jõustumist ning muudame ka privaatsuspoliitika jõustumise kuupäeva. 

Soovitame teil regulaarselt üle vaadata meie privaatsuspoliitika muudatuste osas. Privaatsuspoliitika muudatused jõustuvad nende sellel lehel avaldamise hetkest. 

Võtke ühendust 

Kui teil on meie privaatsuspoliitika kohta küsimusi, võtke meiega ühendust aadressil info@liluilu.ee

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️