Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

SKIN1004 Madagaskar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack 100ml niisutav, rahustav ja elustav öine mask.

24.50

7 laos

Kirjeldus

Kui sa magad, siis öösel mask SKIN1004 Madagaskar Centella Hyalu-Cica magamispakend taaselustab nahka. Täidab seda sära ja värskusega, muudab selle pehmeks ja siidiseks nagu beebi oma.

 

Toode tagab intensiivse, sügava ja kauakestva niisutuse, toidab, rahustab ja aktiveerib öösel regenereerimist. Leevendab väsimust ja aitab nahal täielikult puhata. Silub toonust ja parandab jume. Toetab toonust ja vähendab kortsude ilmnemist, muudab naha täidlasemaks ja siledamaks.

 

Peamised toimeained SKIN1004 Madagaskar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack

Valem põhineb brändi enda arengul - Hyalu-Cica Complex

Kompleks sisaldab Centella asiatica ekstrakti, mis rahustab ja elavdab tundlikku nahka, ning 3 tüüpi hüaluroonhapet, mis tugevdavad nahabarjääri. 

 

Hyalu-Cica Complex tagab täiusliku niisutuse, kõrvaldab kuivamise ja aitab luua vee-rasva tasakaalu. Rahustab, vähendab punetust, leevendab ärritust ja sügelust.

 

Täiendavad toimeained SKIN1004 Madagaskar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack

Ceramide Biom takistab liigset niiskuse aurustumist, tekitab niisutuse tunde ja suurendab elastsust. Kompleks sisaldab nanosuuruses keramiide, mis tungivad kiiresti ja sügavalt sügavale nahakihtidesse, taastades ja tugevdades loomulikku barjääri.

 

Melatoniin aitab teie nahal puhata ja taastuda, kui te magate. Stimuleerib rakkude uuenemist, aeglustab vananemisprotsessi, kujundab terve ja särava naha.

 

Niatsiinamiid takistab vanusevigastuste teket, ühtlustab nahatooni ja parandab jume. Reguleerib rasueritust, vähendab rasvast läiget ja ahendab poore. 

 

Adenosiin muudab naha tekstuuri siledaks, vähendab kortsude ilmnemist, parandab naha elastsust ja pinguldatust.

 

Artemisia ekstrakt rahustab ja vähendab põletikku.

 

Hibiskuse ekstrakt soodustab rakkude uuenemist ja parandab toonust. See muudab naha tugevamaks ja pinguldatumaks, aidates säilitada nooruslikku välimust.

 

Особенности SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack

Koostises ei ole kunstlikke värvaineid, seega on maskil loomulik värvus, mis on saadud emakeelest. Gardenia Florida ekstrakt annab tootele õrna taevasinise värvi.

 

Maskil ei ole peaaegu mingit lõhna ja see on niisutava, geelilaadse tekstuuriga. Toode on kergesti pealekanduv ja imendub kiiresti, ilma jälgi jätmata. See ei jäta kleepuvust ega rasvast kile, nii et miski ei sega magusat und. Mask kõrvaldab koheselt pingulduse ja kuivuse tunde ning annab pärast imendumist värskuse, jaheduse ja mugavuse tunde.

 

Me soovitame SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack:

  • Igale nahatüübile, kuid eriti dehüdreeritud ja väsinud nahale, millel ei ole aega une ajal täielikult taastuda;
  • Nahale, millel on peene võrgustikuga "kuivad" kortsud;
  • Toonust, elastsust ja tugevust kaotavale nahale;
  • Niisutav ja rahustav hooldus tundlikule ja reaktiivsele nahale;
  • Parandamist vajavale kahjustatud nahale.

 

Täiendavad soovitused:

  1. Eriti kuiva naha maksimaalseks niisutamiseks kanna mask paksult (1,5 korda paksemalt).
  2. Erksalt värskendava, jahutava ja rahustava toime saavutamiseks hoidke maski külmkapis. Kuid pidage meeles, et korduv säilitamine toatemperatuuril võib toote rikastada.
  3. Maski ei pea kandma kogu näole. Seda võib kasutada paikselt kuivadele, tundlikele või ärritunud piirkondadele.

 

Maksimaalse efekti saavutamiseks ja kui soovite kasutada sama tootesarja ja kaubamärgi tooteid, soovitame luua oma hoolduse, kasutades sarja tooteid. SKIN1004 Madagaskar Centella Hyalu-Cica liin.

 

Kasutusviis:

Hoolduse viimases etapis kanna vajalik kogus maski näole ja kaelale ning kanna laiali. Ärge loputage maha! Maski võib kasutada mitu korda nädalas või igapäevaselt öökreemina. 

 

Maht: 100 ml.

 

Kui teil on lisaküsimusi või vajate raha valimisel nõu, kirjutage meile. Vestlus asub ekraani paremas alanurgas.

 

TARNETINGIMUSED

 

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Toote nimi:

SKIN1004 Madagaskar Centella Hyalu-Cica magamispakend

MRN:

8809576260724

Eesmärk:

несмываемая ночная маска для лица.

Toote funktsioon:

Sobib igale nahatüübile.

Maht:

100 ml.

Bränd:

SKIN1004

Päritoluriik:

Lõuna-Korea.

Parim enne kuupäev:

märgitud pakendil.

Kasutuskuupäev:

12 kuud pärast avamist.

Ühend:

Centella Asiatica Leaf Water (39%), Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Polyglutamic Acid, Pantolactone, Hibiscus Esculentus Fruit Extract, Carbomer, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Cetearyl Olivate, MethyLpropanediol, Arginine, Pullulan, Sorbitan Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Adenosine, Rosa Damascena Flower Water, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Iris Florentina Root Extract, Ethylhexylglycerin, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Maltodextrin, Artemisia Princeps Leaf Extract, Hydrolyzed Gardenia Florida Extract, Melatonin, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Larix Sibirica Wood Extract, Quercus Mongolica Leaf Extract, Persicaria Hydropiper Extract, Rheum Palmatum Root/Stalk Extract, Asarum Sieboldi Root Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, Corydalis Turtschaninovii Root Extract, Coptis Japonica Root Extract, Machilus Thunbergii Bark Extract, Pentylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP.

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.
Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.
Vältige kasutamist avatud haavadega nahapiirkondadel.
Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Увлажняющая, успокаивающая и восстанавливающая ночная маска SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack 100мл.”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️