Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

SKIN1004 Madagaskar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+/PA++++ 50ml.

29.30

14 laos

Kirjeldus

Uue põlvkonna fotostabiilne keemilise filtriga päikesekaitseseerum. SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+/PA++++:

 

  • Pakub maksimaalset kaitset nii UVB- kui ka UVB-kiirguse eest;
  • Värskendab, niisutab ja rahustab nahka; 
  • Ennetab kuivamist, kõrvaldab pingulduse ja kuivuse tunde;
  • Stimuleerib regenereerimist ja soodustab kiiret taastumist;
  • Muudab naha siledaks, säilitab naha elastsuse ja tugevuse;
  • Vähendab oksüdatiivset stressi ja kaitseb väliste ärritajate eest;
  • Ei jäta valkjaid jääke ja linnatingimustes ei vaja uuendamist iga 2 tunni järel.

 

Seerum ei sisalda koostisosi, mis on kahjulikud korallriffidele ja mere ökosüsteemile (oksübentsoon ja oktinoksaat). 

 

Toode ei tekita ärritust ja sobib isegi tundlikule ja reaktiivsele nahale.

 

SKIN1004 peamised toimeained Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+/PA++++

Päikesekaitsevahendi koostis sisaldab ohutuid ja fotostabiilseid orgaanilisi filtreid, mis kaitsevad nahka UV-kiirguse eest ja ei vaja uuendamist linnatingimustes kuni 8 tunni jooksul:

 

  • Uvinul A Plus (Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate) pakub kõrget kaitset UVA kiirte eest;
  • Uvinul T 150 (etüülheksüültriasoon) tagab kõrgeima fotostabiilse neeldumise kõigist tänapäeval kättesaadavatest UVB-filtritest;
  • Tinosorb M (metüleen-bis-bensotriazolüültetrametüülbutüülfenool) kaitseb UVA- ja UVB-kiirguse eest. See on uue põlvkonna hübriidfilter, mis nii neelab kui ka peegeldab UV-kiirgust;
  • Iskotrizinool/Uvasorb HEB (Diethylhexyl Butamido Triazone) очень laia spektriga fotostabiilne filter, kaitseb UVA- ja UVB-kiirguse eest, kaotab umbes 10% oma omadustest 25 tunni pärast.

 

Hooldusvalem põhineb Hyalu-Cica Complex, mis koosneb Centella asiatica ekstraktist ja hüaluroonhappest. Centella kasvatatakse Madagaskari mägedes, korjatakse käsitsi ja ekstraheeritakse spetsiaalse meetodi abil, mis säilitab tooraine maksimaalsed kasulikud omadused ja avab selle täieliku potentsiaali.

 

Hyalu-Cica Complex Niisutab intensiivselt, rahustab, vähendab punetust, aitab leevendada ärritust ja sügelust. Hoolitseb kaitsebarjääri tervise eest ja suurendab naha immuunsust.

 

Niatsiinamiid takistab vanusevigastuste teket, ühtlustab nahatooni ja parandab jume. Ahendab poore, reguleerib rasu tootmist ja vähendab rasvast läiget.

 

SKIN1004 täiendavad toimeained Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+/PA++++

Toidab, elustab ja kaitseb nahakompleksi Baby Green Complex. See sisaldab 7 taimeekstrakti, mida ekstraheeritakse 72 tundi madalal temperatuuril, säilitades ja suurendades nende kasulikke omadusi nahale:

 

  • Rohelise tee lehtede ekstrakt toonust, vähendab turset, kontrollib rasu tootmist ja vähendab oksüdatiivset stressi;

 

  • Nisuiduainete ekstrakt parandab naha tekstuuri, niisutab ja kaitseb nahka vabade radikaalide eest;

 

  • Rukola ekstrakt küllastab vitamiinide ja antioksüdantidega, pärsib kahjulike bakterite kasvu, ravib mikrorakud ja haavad;

 

  • Lutserni ekstrakt Rikkalikult A-, C-, E- ja K-vitamiine, samuti mineraalaineid ja aminohappeid, mis aitavad tugevdada ja toita nahka, säilitada selle elastsust ja võidelda vananemisilmingute vastu;

 

  • Brokkoli ekstrakt kaitseb väliste ärritajate eest, parandab naha elastsust ja aitab leevendada vanusepisikuid;

 

  • Jaapani kameelia ekstrakt on põletikuvastaste, niisutavate ja antioksüdantsete omadustega. Tugevdab loomulikku barjääri ja suurendab naha immuunsust. 

 

  • Ginkgo biloba lehtede ekstrakt pehmendab, pärsib põletikku ja stimuleerib naha taastumist. See soodustab kollageeni tootmist ja mõjub nahale noorendavalt.

SKIN1004 omadused Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+/PA++++

Toode on varustatud pumbadosaatoriga, mis muudab seerumi pealekandmise protsessi mugavaks ja hügieeniliseks ning välistab toote soovimatu kokkupuute hapnikuga.

 

Toode on lõhnatu ja mugava, kerge tekstuuriga. Seerum jaotub kergesti ja imendub kiiresti, jätmata valget jääkainet, kleepuvust või rasvast kihti. Sellel on siidine lõpptulemus.

 

SKIN1004 Madagaskar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+/PA++++ on testitud ja leitud, et see ei ärrita. Sobib kõikidele nahatüüpidele. Ka dehüdreeritud, tundlikule ja reaktiivsele nahale. 

 

Kui teile meeldib kasutada sama sarja ja kaubamärgi tooteid, soovitame luua oma ravi, kasutades selle sarja tooteid. SKIN1004 Madagaskar Centella Hyalu-Cica liin.

 

 

Kasutusviis:

Pärast kõiki päevahoolduse etappe, enne meigi pealekandmist ja vähemalt 15-20 minutit enne õue minekut kandke vajalik kogus SKIN1004 Madagaskar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+/PA++++ näo, kaela ja dekoltee avatud piirkondadele. 

 

 

Toode on esitatud kahes mahus:

 

Kui teil on lisaküsimusi või vajate raha valimisel nõu, kirjutage meile. Vestlus asub ekraani paremas alanurgas.

 

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Toote nimi:

SKIN1004 Madagaskar Centella Hyalu-Cica Water-Fit päikeseseerum SPF50+/PA++++

MRN:

8809576261592

Eesmärk:

солнцезащитный серум для лица.

Toote funktsioon:

Sobib igale nahatüübile.

Maht:

50 ml.

Bränd:

SKIN1004

Päritoluriik:

Lõuna-Korea.

Parim enne kuupäev:

märgitud pakendil.

Kasutuskuupäev:

12 kuud pärast avamist.

Ühend:

Water, Dibutyl Adipate, Propanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Triazone, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Niacinamide, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylyl Methicone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract (9,800 ppm), Betula Platyphylla Japonica Bark Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Sprout Extract, Medicago Sativa (Alfalfa) Leaf Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Sprout Extract, Eruca Sativa Leaf Extract, Camellia Japonica Leaf Extract, Sodium Hyaluronate (10 ppm), Behenyl Alcohol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Decyl Glucoside, Tromethamine, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Adenosine, Xanthan Gum, t-Butyl Alcohol, Tocopherol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid(1PPM), Inositol, Hyaluronic Acid (0.01PPM), Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin.

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.
Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.
Vältige kasutamist avatud haavadega nahapiirkondadel.
Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Легкий увлажняющий санскрин с успокаивающим действием SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+/PA++++ 50мл.”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️