Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Päikesekaitsekleepsu primer pigmentatsiooni vastu MEDI-PEEL Peptide 9 Vitanol PRO Sun Stick SPF50+/PA++++ 23gr.

23.95

7 laos

Kirjeldus

Helendav päikesekaitsekleepsu kruntimine keemiliste fotostabiilsete filtrite peal MEDI-PEEL Peptide 9 Vitanol PRO Sun Stick SPF50+/PA ++++.

 

Tootel on kolmekordne toime: see kaitseb UV-kiirguse eest, aitab võidelda pigmentatsiooni vastu ja noorendab nahka. 

 

SPF50+/PA++++ pakub maksimaalset kaitset vähki põhjustavate UVB- ja UVAkiirte - fotovananemise põhjustajate - eest. See tagab kerge, praktiliselt kaaluta katvuse, nagu polekski midagi nahal. 

 

Pulk hoiab ära soovimatu pigmentatsiooni ilmnemise, helendab laike, frekke ja aknejärgseid laike ning vähendab vanuseplekke. Tasandab tooni, kõrvaldab tuhmuse ja parandab jume, muutes selle säravaks ja värskeks.

 

Vananemisvastaste toimeainete rikkalik kokteil stimuleerib taastumist ja aeglustab vananemisega seotud muutusi. Silub, pinguldab ja pinguldab nahka, aidates säilitada joonte selgust ja näo ovaalsust. 

 

Stick Primer valmistab naha ideaalselt ette meigiks - see muudab selle pinna siledaks, varjab poorid ja vähendab kortsude ilmnemist, mis aitab teha ühtlase ja kauakestva meigi.

 

Lihtsalt kasutatav pulk ei võta palju ruumi, seda on mugav kaasa võtta ja see sobib suurepäraselt kaitsekihi uuendamiseks. Seda saab kanda üle meigi kogu päeva.

 

MEDI-PEEL Peptide 9 Vitanol PRO Sun Stick SPF50+/PA++++ peamised toimeained.

Päikesekaitse valem põhineb fotostabiilsetel keemilistel filtritel:

 

  • Uvinul A Plus (Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate) pakub kõrget kaitset UVA kiirte eest.

 

  • Ethylhexyl Triazone или Uvinul T150 tagab kõrgeima neeldumise kõigist tänapäeval saadaval olevatest UVB-filtritest. 

 

  • Parsol SLX (Polysilicone-15) kaitseb UVB-kiirguse eest, on meeldiva puudutusega ja annab tootele mugava viimistluse ilma rasvase läiketa. 

 

  • Tinosorb S (bisetüülheksüoksüfenoolmetoksüfenüültiasiine) on uskumatult fotostabiilne filter: see on UV-stabiil ja praktiliselt ei kaota oma omadusi. Sellel on suurepärane ohutusprofiil ja see katab kogu UVA- ja UVB-kiirguse spektri.

 

Niatsiinamiid 2% vähendab hüperpigmentatsiooni, helendab laike, aknejärgsed märgid ja freklid. Ahendab poore, normaliseerib rasueritust ja vähendab rasvast läiget. Aitab kaasa naha säravale välimusele, muudab nahatooni selgeks ja ühtlaseks.

 

Vitanol Complex (sisaldab vitamiine A, B, C, E, F, K) takistab soovimatu pigmentatsiooni teket ja helendab olemasolevaid laike, frekke ja aknejärgseid laike. Lisaks pakub Vitanoli kompleks antioksüdantide kaitset, säilitab naha elastsust ja tugevdab kapillaaride seinu. See kustutab väsimuse märke, kõrvaldab tuhmuse ja parandab jume. Annab sellele värske ja terve sära. 

 

Võrgustik stimuleerib rakkude uuenemist, soodustades uute ja tervete naharakkude moodustumist. Helendab pigmentatsiooni, jätab naha siledaks, säravaks ja ühtlase tekstuuriga.

 

Patenteeritud kompleks, mis põhineb piparmündi ja muskusmarja leheekstraktil, MELAZERO® V2 - takistab vanusevigastuste ja melasmade teket. Silub üldist tooni ja parandab jume.

 

9 peptiidi kompleks stimuleerib kudede regenereerimist ja omab elavat vananemisvastast toimet. See muudab naha tugevamaks, pinguldatumaks ja pinguldatumaks, silub peened jooned, vähendab vanusekortsude pindala ja sügavust. Kompleksis sisalduv argireliin lõdvestab näolihaseid ja takistab ilmejoonte teket.

 

Adenosiin ja hüdrolüüsitud kollageen tekitab tõstva efekti, silub ja pinguldab nahka. See annab nahale täidlasust ja volüümi.

 

USinine kompleks HR sisaldab 6 taimeekstrakti (odra, lavendel, rukkilill, kummel, salvei ja hüatsint), mis rahustavad, toidavad ja elavdavad nahka. Parandavad mikrotsirkulatsiooni, tugevdavad kapillaaride seinu ja vähendavad naha reaktiivsust. Toetavad nahabarjääri tervist ja tasakaalustavad UV-kiirguse mõju.

 

 

Omadused MEDI-PEEL Peptide 9 Vitanol PRO Sun Stick SPF50+/PA++++

Tootel on kerge tsitruseliste nootidega lõhn ja siidine tekstuur. Pulgale kandmisel jahutab ja niisutab nahka meeldivalt. Kandub õhukese ja ühtlase kihina, ilma tükkideta. See ei jäta kleepuvust ja iseloomulikku valkjasjääkide jääke ning on pärast imendumist praktiliselt tundmatu. 

 

 

Me soovitame MEDI-PEEL Peptide 9 Vitanol PRO Sun Stick SPF50+/PA++++:

 

  1. Igat tüüpi küpsele nahale;
  2. Vanusevigastuste ja frekkide tekkele kalduvale nahale;
  3. Igavale ja väsinud nahale;
  4. Ebatasase nahatooniga nahale;
  5. Nahale, millel on ketendavad ja karedad laigud;
  6. Küpsele nahale, mis kaotab toonust, elastsust ja tugevust;

 

Kuidas kasutada MEDI-PEEL Peptide 9 Vitanol PRO Sun Stick SPF50+/PA++++:

Keerake pulk 5-10 mm lahti ja kandke ühtlaselt näole, kaelale ja dekolteele 20-30 minutit enne õue minekut.

Aktiivse puhkuse ajal või otsese päikesevalguse käes (nt rannas) uuendage kaitsekihti iga 2-3 tunni järel. Kaitsekihti tuleb uuendada ka siis, kui higistatakse tugevalt ja pärast suplust.

 

Maht: 23 gr.

 

Kui teil on lisaküsimusi või vajate raha valimisel nõu, kirjutage meile. Vestlus asub ekraani paremas alanurgas.

 

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Toote nimi:

MEDI-PEEL Peptide 9 Vitanol PRO Sun Stick SPF50+/PA ++++

MRN:

8809941822250

Eesmärk:

päikesepulk näole.

Toote funktsioon:

Sobib igale nahatüübile.

Maht:

23 gr.

Bränd:

MEDI-PEEL

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Parim enne kuupäev:

märgitud pakendil.

Kasutuskuupäev:

6 kuud pärast avamist.

Ühend:

Water(Aqua), Dibutyl Adipate, Synthetic Wax, Silica, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dimethicone, Butyloctyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Polysilicone-15, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol, Niacinamide, Stearyl Heptanoate, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Glycerides, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Methyl Diisopropyl Propionamide, Adenosine, Disodium EDTA, Propanediol, Ectoin, Hydrolyzed Collagen, Ecklonia Cava Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Glycerin, Hydrogenated Lecithin, Eriobotrya Japonica Leaf Extract, Cholesterol, Retinal, Mentha Viridis (Spearmint) Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Polyglyceryl-10 Laurate, PEG-5 Rapeseed Sterol, Ceteth-3, Ceteth-5, Lavandula Angustifolia(Lavender) Flower Extract, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Borago Officinalis Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Aluminum/Magnesium Hydroxide Stearate, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Hyacinthus Orientalis (Hyacinth) Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Psidium Guajava Leaf Extract, Sargassum Fulvellum Extract, Ethylhexylglycerin, Salicornia Herbacea Extract, Potassium Cetyl Phosphate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sasa Quelpaertensis Extract, Thiamine HCl, Pantothenic Acid, Tripeptide-1, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Alanine/Histidine/Lysine Polypeptide Copper HCl, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Hexapeptide-11, Hexapeptide-9, Nonapeptide-1, Riboflavin, Pyridoxine, Biotin, Cyanocobalamin, Folic Acid, Fragrance(Parfum).

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

— Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.
- Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.
- Vältige kasutamist lahtiste haavadega nahapiirkondadel.
- Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

2 arvustust tootele Солнцезащитный стик-праймер против пигментации MEDI-PEEL Peptide 9 Vitanol PRO Sun Stick SPF50+/PA++++ 23гр.

  1. Daria

    Sobib ideaalselt suvise meigi aluseks. Annab nahale sära, muudab selle pehmeks ja niisutatuks, imendub kiiresti ja ei ole kleepuv. Annab hea kaitse, veedan päeva teises pooles palju aega õues, siiani ei ole pulk mind alt vedanud.

  2. Larisa

    Mulle meeldib see. See ei määrida mu käsi, seda on lihtne kasutada ka siis, kui ma ei ole kodus ja seda saab otse meigi peale kanda, nagu ma tegelikult ka teen. See lõhnab väga meeldivalt.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️