Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Lamellar ultra-niisutav tooner MEDI-PEEL Hyaluronic Acid Layer Mooltox Toner 300ml.

23.75

6 laos

Kirjeldus

Intensiivselt niisutav toonik MEDI-PEEL Hyaluronic Acid Layer Mooltox toonik taastab koheselt naha niiskuse, leevendab kuivust ja ketendust, kõrvaldab dehüdratsiooni ning taastab vee- ja rasvatasakaalu. 

 

Tänu lamelliline MLE-tehnoloogia (patent nr 10-2415735) toonik taastab kaitsebarjääri, vähendab tundlikkust, suurendab kohalikku immuunsust ja elavdab nahka.

 

Toimeainetel on noorendav toime: nad siluvad mikroreljeefi, parandavad tekstuuri ja tekstuuri 19,57 võrra % kahandab poorid. Suurendavad naha elastsust ja tugevust, muudavad naha pinguldatumaks ja pinguldatumaks. 

 

Toonik värskendab, toniseerib, valmistab naha ette edasiseks hoolduseks ja suurendab selle tõhusust. 

 

Tänu oma mitmekülgsele koostisele on see põhitoode ja sobib mis tahes hoolduse juurde.

 

MEDI-PEEL Hyaluronic Acid Layer Mooltox Toner peamised toimeained:

Uuenduslik ja patenteeritud hüaluroonhappe vorm Circle Hyaluronic Acid™Toimeaine tungib kergesti pooridesse, toimib sügavamal, imendub paremini ja on lõppkokkuvõttes tõhusam kui tavaline hüaluroonhape. Toimeaine tungib kergesti pooridesse, toimib sügavamal tasandil, imendub paremini ja on lõppkokkuvõttes tõhusam kui tavaline hüaluroonhape.

 

Circle Hyaluronic Acid™ tagab sügava, intensiivse ja kauakestva niisutuse. Parandab barjääri funktsiooni, vähendab peente joonte ja kortsude ilmnemist, parandab naha üldist tooni ja tekstuuri.

 

Aquaxyl™ stimuleerib omaenda hüaluroonhappe, NMF, keramiidide ja kolesterooli sünteesi, suurendab niisutust ja takistab liigset niiskuse aurustumist. See kõrvaldab kuivuse ja ketendavuse, taastab naha elastsuse, silub nahka ja silub selle mikroreljeefi.

 

Volufiline™ suurendab nahaaluse rasvkoe mahtu manustamispiirkonnas, muudab naha täidlasemaks ja pinguldatumaks, täidab peened jooned ja säilitab näokontuurid.

 

Taimeekstraktide kompleks (portulaka, aaloe, viigimari, jerikooli roos, baklažaan) rahustab, vähendab punetust ja leevendab ärritusi. Pakub antioksüdantide kaitset ja tugevdab naha immuunsust.

 

Centella asiatica ja selle derivaatide kompleks mõjub põletikuvastaselt, niisutab, kaitseb ja rahustab nahka. Tugevdab veresoonte seinu, vähendab tundlikkust, aitab võidelda kupeeria ja ekseemi vastu.

 

Täiendavad toimeained MEDI-PEEL Hyaluronic Acid Layer Mooltox Toner:

Keramiidid NP sulanduvad hüdrolipiidse mantli sisse, takistavad niiskuskaotust, tugevdavad kaitsebarjääri ja vähendavad reaktiivsust. Kõrvaldab kuivuse ja ketendavuse, pehmendab nahka ja muudab selle siledaks.

 

Kollageen aitab ka nahal säilitada niiskust ja püsida kaua niisutatud. See parandab naha tekstuuri, muudab selle elastsemaks ja pinguldatumaks ning aitab siluda kortse.

 

Ektoiin kaitseb UV-kiirguse, saaste ja muude stressitegurite negatiivsete mõjude eest. Niisutab, soodustab regenereerimist ja taastamist. Elustab nahka, aidates hoida selle värsket ja nooruslikku väljanägemist.

 

Omadused MEDI-PEEL Hyaluronic Acid Layer Mooltox Toner:

Tooneril ei ole lõhnaainet ja see on väga kerge, vesise tekstuuriga. See imendub koheselt, ei kleepu ja on loomuliku lõpptulemusega. 

 

Sobib ideaalselt kihiliseks ja niisutavaks ekspressmaskiks, mis on eriti kasulik kuivale ja dehüdreeritud nahale.

 

Me soovitame MEDI-PEEL Hyaluronic Acid Layer Mooltox toonik kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas tundlikule ja probleemsele nahale. Kuid eriti kuivale ja dehüdreeritud nahale, samuti nahale, millel on kahjustatud barjäär. 

 

Kasutusviis:

Pärast pesemist kandke vajalik kogus toonikut näole ja kaelale, kasutades selleks vatiplaate või otse peopesadest. Patsutage toonikut õrnalt näole ja kaelale, kasutades vatipadjakesi või otse peopesadest.

 

Niisutavaks ekspressmaskiks niisutage vatiplaate rohkelt toonikuga ja kandke need 5-10 minutiks eriti kuivadele nahapiirkondadele.

 

Maht: 300 ml.

 

Kui teil on lisaküsimusi või vajate raha valimisel nõu, kirjutage meile. Vestlus asub ekraani paremas alanurgas.

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Toote nimi:

MEDI-PEEL Hyaluronic Acid Layer Mooltox toonik

MRN:

8809941820898

Eesmärk:

Intensiivselt niisutav näotoonik.

Toote funktsioon:

Sobib igale nahatüübile.

Maht:

300 ml.

Bränd:

MEDI-PEEL

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Parim enne kuupäev:

märgitud pakendil.

Kasutuskuupäev:

12 kuud pärast avamist.

Ühend:

Water, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Portulaca Oleracea Extract, Centella Asiatica Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Anastatica Hierochuntica Extract, Centella Asiatica Root Extract, Enantia Chlorantha Bark Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Sodium Citrate, Adenosine, Disodium EDTA, Allantoin, Polyglutamic Acid, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol Xylitol, Ceramide NP, Glyceryl Glucoside, Collagen, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Ectoin, Glycine, Glutamic Acid, Sucrose Distearate, Squalane, Arginine, Oleanolic Acid, Caprylic/capric Triglyceride, Propanediol, Hydrogenated Polyisobutene, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

— Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.
- Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.
- Vältige kasutamist lahtiste haavadega nahapiirkondadel.
- Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Ламеллярный ультраувлажняющий тонер MEDI-PEEL Hyaluronic Acid Layer Mooltox Toner 300мл.”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️