Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Hapnikuessents intensiivseks niisutuseks ja elastsuseks MEDI-PEEL Aqua Mooltox Sparkling Essence 100ml.

36.50

10 laos

Kirjeldus

Hapnikuessents intensiivseks niisutuseks ja elastsuseks MEDI-PEEL Aqua Mooltox sädelev essents. 

 

Tähendab täidab koheselt niiskusepuuduse, kõrvaldab kuivuse, tiheduse ja ketenduse. Moodustab niiskust säilitava barjääri, mis säilitab optimaalse niisutustaseme ja hoiab ära naha dehüdratsiooni. 

 

Lisaks on essents noorendava toimega ja taastab nahatooni. Muudab märgatavalt elastsemaks, annab terve sära ja kauni värske jume.

 

Spetsiaalne komponent Questionice®️ vedelik peal 4,6° kraadi alandab naha temperatuuri ja mõjub meeldivalt jahutavalt. Aitab ahendada poore, vähendada turseid ja kõrvaldada punetust. Aitab leevendada väsimust ja rahustab nahka.

 

Paljud pisikesed mullid, mis essentsi pealekandmisel tekivad, küllastavad nahka intensiivselt hapnikuga ja suurendavad selle imamisvõimet. 7,9 korda.

 

A liposomaalsete komponentide kohaletoimetamise tehnoloogia võimaldab toimeainetel võimalikult sügavale nahka tungida, paremini imenduda ja näidata parimaid tulemusi.

 

MEDI-PEEL Aqua Mooltox Sparkling Essence'i peamised aktiivsed komponendid:

 

Valem põhineb kompleksil Blue Waterlock (46.9%), mis koosneb 17 tüüpi aminohapetest, akvaporiinidest, ektoiinist, gaseeritud veest ja 5 tüüpi hüaluroonhappest. 

 

Blue Waterlocki kompleks tagab sügava ja kauakestva niisutuse, hoiab ära liigse niiskuskadu ja kaitseb dehüdratsiooni eest. Tagastab naha elastsuse, stimuleerib regeneratsiooni ja toimib muude varade juhina.

 

Vananemisvastane valem sisaldab 7 peptiidi, asuleeni ja ingveri ekstrakt. Nende komponentide kombinatsioon võitleb aktiivselt vanusega seotud muutustega:

  • suurendab naha elastsust, tihedust ja tugevust;
  • takistab kortsude teket;
  • vähendab oksüdatiivset stressi;
  • stimuleerib taastumisprotsesse, sealhulgas kollageeni ja hüaluroonhappe sünteesi. 

 

Centella ja viigimarjade baasil põhinev kompleks F.L. Mõned rahustavad taastab loomuliku barjääri ja tugevdab naha kaitsefunktsioone. 

 

Blue Complex™ sisaldab 6 taimeekstrakti - oder, kummel, salvei, lavendel, rukkilill ja hüatsint. Kompleks suurepäraselt rahustab ja niisutab nahka.

 

Kompleks leevendab ärritust ning on põletikuvastase ja antibakteriaalse toimega. Pakub antioksüdantset kaitset ja neutraliseerib UV-kiirte mõju.

 

AQUAXYL™ stimuleerib hüaluroonhappe, NMF-i, keramiidide ja kolesterooli süntees, suurendab hüdratatsioonitaset ja blokeerib liigse niiskuse aurustumise. Kõrvaldab kuivuse ja ketenduse, taastab elastsuse, silub nahka ja ühtlustab selle mikroreljeefi.

 

MEDI-PEEL Aqua Mooltox Sparkling Essence'i täiendavad toimeained:

 

Pantenool niisutab, taastab ja täiuslikult pehmendab nahka. Leevendab ärritust ja punetust, soodustab väiksemate vigastuste kiiret paranemist.

 

Adenosiin on vananemisvastase toimega. Stimuleerib kollageeni tootmist, muudab naha toonusemaks, silub peeneid kortse ja takistab nende teket. 

 

Teepuu ekstrakt rahustab tõhusalt, on põletikuvastase ja haavu parandava toimega. Aitab leevendada turseid ja parandab pooride seisundit. Niisutab ja kaitseb nahka vabade radikaalide eest. Üldiselt parandab see selle seisundit, muudab naha säravaks ja tervemaks. 

 

MEDI-PEEL Aqua Mooltox Sparkling Essence'i omadused:

 

MEDI-PEEL Aqua Mooltox Sparkling Essence on kerge aroomi ja ebatavalise tekstuuriga. Nahale kandes muutub toode õrnaks vahuks, milles on palju pisikesi mullikesi, mis parandavad mikrotsirkulatsiooni ja küllastavad nahka aktiivselt hapnikuga.

 

Toode imendub hästi ja jätab niiske pinna, andes õrna sära ja kauni jume. 

 

Me soovitame MEDI-PEEL Aqua Mooltox sädelev essents:

  • Kuivale ja normaalsele küpsele nahale;
  • Õhukesele nahale;
  • Dehüdreeritud nahale;
  • Ketenduse, kuivade ja karedate piirkondadega nahale;
  • Toonust, elastsust ja tugevust kaotavale nahale;
  • Väsinud ja tuhmile nahale.

 

Jahutusefekti tugevdamiseks soovitame essentsi hoida külmkapis. 

 

Parimate tulemuste saavutamiseks või kui eelistad monobrändi hooldust, siis soovitame seda kombineerida Medi-Peel Mooltox sarja toodetega:

 

Toodete nahale kandmise protseduur: toonik - essents - näokreem - päikesekaitseseerum. 

 

Sõltuvalt teie hetkevajadustest ja nahatüübist võite hommikusest rutiinist näokreemi vahele jätta. Siis on hooldusplaan järgmine:

  • Hommikul: tooner - essence - päikesekaitseseerum.
  • Õhtul: toonik - essents - näokreem.

 

Kasutusviis:

Kandke vajalik kogus essentsi eelnevalt puhastatud ja toniseeritud näo- ja kaelanahale. Jaotage õrnade masseerivate liigutustega ja oodake, kuni ilmuvad mullid. Pärast seda oodake veel 10-15 sekundit ja tehke kergeid patsutusliigutusi, et essents imenduks. 

 

Maht: 100 ml.

 

Kui teil on lisaküsimusi või vajate raha valimisel nõu, kirjutage meile. Vestlus asub ekraani paremas alanurgas.

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Toote nimi:

MEDI-PEEL Aqua Mooltox sädelev essents

MRN:

8809409349183

Eesmärk:

Intensiivselt niisutav ja noorendav näoessents.

Toote funktsioon:

Sobib kuivale, normaalsele ja dehüdreeritud nahale.

Maht:

100 ml.

Bränd:

MEDI-PEEL

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Parim enne kuupäev:

märgitud pakendil.

Kasutuskuupäev:

12 kuud pärast avamist.

Ühend:

Vesi, glütseriin, metüülpropaandiool, hüdrogeenitud polüisobuteen, metüülperfluoroisobutüüleeter, kaprüül-/kapriintriglütseriid, metüülperfluorobutüüleeter, tsükloheksasiloksaan, niatsiinamiid, butüleenglükooldikarülaat/dikapratüül, tsetserüülglütserüül, tseterüülglütserüül lutamaat, gaseeritud vesi, arginiin , Elaeis Guineensis (palmi) tuumaõli, sorbitaanolivaat, Elaeis Guineensis (palmi) õli, detsüülglükosiid, hüdroksüetüüluurea, betaiin, tsetüülpalmitaat, ammooniumakrüloüüldimetüültauraat / VP-kopolümeer, karbiidi etüülpalmitaat, karbotaan-, heksiid, ksüleenglükool , glükool, butüleenglükool, propaandiool, pantenool, 1,2-heksaandiool, Zingiber Officinale (ingveri) juureekstrakt, melaleuca alternifolia (teepuu) ekstrakt, sorbitaanoleaat, totarool, naatriumhüaluronaatristpolümeer, naatriumhüaluronaadi ristpolümeer, naatriumhüaluronaat, allantosiin, Xsiid Hüdrolüüsitud glükosaminoglükaanid, glütserüülakrülaat/akrüülhappe kopolümeer, anhüdroksülitool, dinaatriumEDTA, ksülitool, argania spinosa tuumaõli, bensüülglükool, glükoos, detsüülalkohol, salvia sclarea (Clary Flowera) ekstrakt A,, aluroonhape, hüatsint Orientalise (hüatsindi) ekstrakt, Chamomilla Recutita (Matricaria) lilleekstrakt, tsüaane (Centaurea Cyanus) lilleekstrakt, borago officinalise ekstrakt, moringa oleifera seemne ekstrakt, anemarrhena asphodeloidesjuureekstrakt, hüdrogeenitud letsitiin, aasia ekstrakt (Centellatic, CI9F, 42) Naatrium guaiazuleen Sulfonaat, ektoiin, tokoferool, leutsiin, hüaluroonhape, fenüülalaniin, isoleutsiin, asparagiinhape, alaniin, keramiid NP, vaarika ketoon, valiin, tauriin, seriin, proliin, ornitiin, metioniin, histidiin, glütsiin, glutamiin-7, kaprüütamüül-7, Atsetüüloktapeptiid-3, tripeptiid-1, palmitoüültripeptiid-1, palmitoüülpentapeptiid-4, vask-tripeptiid-1, atsetüülheksapeptiid-8, heksapeptiid-9, nonapeptiid-1, lõhnaaine.

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

— Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.
- Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.
- Vältige kasutamist lahtiste haavadega nahapiirkondadel.
- Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Кислородная эссенция для интенсивного увлажнения и эластичности MEDI-PEEL Aqua Mooltox Sparkling Essence 100мл.”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️