Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Peptiidide ja antioksüdantidega miniatuuride komplekt naha elastsuse ja sügava niisutamise tagamiseks Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Trial Kit

24.50

1 laos

Kirjeldus

Nvalik miniformaadis nahahooldustooteid, suunatud paranenud elastsus ja intensiivne, sügav naha niisutus.

 

Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence proovikomplekt täidab niiskusega, toidab, kõrvaldab tuhmuse, ühtlustab toonust ja parandab jumet. Aktiveerib kudedes noorendavaid protsesse ja aeglustab vanusega seotud muutusi. Suurendab naha elastsust ja takistab kortsude teket.

 

Tagab võimsa antioksüdantse kaitse ja kaitseb negatiivsete keskkonnamõjude eest. Blokeerib vabade radikaalide tegevuse, mis hävitavad looduslikku kollageeni ja aeglustab naha fotovananemise protsessi.

 

Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence proovikomplekt on ideaalne tootesarja esimeseks tutvustuseks. Samuti on komplekti mugav kaasa võtta: ärireisidele, puhkusele või jõusaali. Minimalistliku disainiga praktiline kosmeetikakott on lisa- ja meeldiv boonus.

 

Varustus Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence proovikomplekt:

MEDI-PEEL Peptide 9 Aqua Essence näopuhastusvahend, 15 ml. Vaht peseb nahalt ebapuhtused ja meigijäägid, eemaldab liigse rasu ja puhastab poorid. Sünergias teiste sarja toodetega on sellel nahka noorendav toime.

 

Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence toonik, 20 ml. 

Kõrvaldab pesujärgse kuivuse ja pinguloleku tunde, toniseerib ja värskendab. 

Tagab sügava ja kauakestva niisutuse, hoiab ära dehüdratsiooni ja taastab veetasakaalu. Aeglustab kortsude ja peente joonte teket, tugevdab ja parandab elastsust. Ühtlustab naha tekstuuri ja parandab jumet.

 

Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence tõstev ampull, 15 ml.

Sarja kõige kontsentreeritum toode, millel on lai valik funktsioone: 

  • Parandab jumet, kergendab õrnalt soovimatut pigmentatsiooni ja ühtlustab tooni;
  • Suurendab elastsust ja tugevust, muudab naha tihedamaks ja pringimaks;
  • Silub peeneid jooni ja kortse, vähendab kortsude teket ja takistab nende teket.

 

Tänu koostises sisalduvatele tugevatele antioksüdantidele blokeerib ampull vabade radikaalide hävitavat toimet ja parandab naha barjäärifunktsioone. On rahustava toimega, võitleb tuhmumisega, toniseerib ja taastab tervisliku sära. Niisutab intensiivselt, küllastab vitamiinidega ja kõrvaldab ketenduse.

 

Näokreem MEDI-PEEL Peptide 9 Volume Tox Cream PRO, 15 gr.

Eesmärk võidelda aktiivselt vanusega seotud muutustega, nagu kortsud, lõtvumine, lõualuud ja naha õhenemine. Toode vähendab kortsude nähtavust, tõstab nahatooni ja turgorit. Hoiab ära kudede lõtvumise ja aitab säilitada selge ovaalse näo. 

 

Aktiivsed koostisosad Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence proovikomplekt:

9 peptiidi kompleks aktiveerib noorendamisprotsesse ja oluliste valkude sünteesi. Kompleks suurendab naha elastsust ja tugevust, muudab selle tugevamaks ja hoiab ära kudede lõtvumise. Vähendab kortsude sügavust ja pikkust. Hoolitseb loomuliku barjääri eest ja tugevdab naha immuunsust. 

 

Astaksantiin vähendab UV-kiirguse kahjustusi, kaitseb nahka negatiivsete keskkonnategurite ja vabade radikaalide toime eest. See on üks võimsamaid antioksüdante, mida sageli nimetatakse "nooruse antioksüdandiks".

 

Voljufilin aitab taastada vanusega kadunud naha täidlust ja ridade maht. Stimuleerib lipiidide moodustumist rasvarakkudes, reguleerib nende ladestumise protsessi ja aktiveerib ka vere mikrotsirkulatsiooni.

 

Glutatioon Helendab soovimatut pigmentatsiooni ja takistab selle teket. Eemaldab väsimuse märgid, ühtlustab toonust ja parandab jumet. Sellel on väljendunud antioksüdantne toime ja see pidurdab naha fotovananemist.

 

Hüdrolüüsitud kollageen ja elastiin säilitada naha võime venitada ja naasta algsesse olekusse ilma tagajärgedeta. Hoiab ära niiskuse liigse aurustumise, pinguldab ja tugevdab nahka. 

 

Patenteeritud RiFerm™ vara mitte ainult ei pidurda fotovananemist, vaid pärsib ka naha kronovananemise protsessi, mida nimetatakse ka hormonaalseks. 

 

Ri-Ferm™ hoiab ära rakkude oksüdatsiooni ja parandab naha immuunsust. Regulaarsel kuuri kasutamisel suurendab elastsust ja tugevust ning mõjub ka nahka siluvalt.

 

Koensüüm Q10, hästi uuritud antioksüdant, neutraliseerib vabade radikaalide mõju ja vähendab oksüdatiivset stressi. Kiirendab regeneratsiooni, stimuleerib naha enda kollageeni sünteesi ja kaitseb seda hävimise eest. 

 

Soovitame Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence proovikomplekti:

  • Küpse naha, kuiva, normaalse ja kombineeritud nahatüüpide hoolduseks;
  • Dehüdreeritud nahale;
  • Küpsele nahale, millel on vanusega seotud muutuste tunnused (langus toon, kortsud, ebaühtlane või tuhm jume)
  • Naha antioksüdantseks kaitseks, eriti päikese aktiivsuse perioodidel.

 

Kõik komplekti kuuluvad tooted sobivad nii hommikuseks kui õhtuseks kasutamiseks.

 

Kuidas kasutada Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence proovikomplekti:

Kasutage vahtu, et puhastada nahk mustusest. Selleks klopi väike kogus toodet niisketesse peopesadesse, kuni moodustub vaht, ning kanna see niiskele näo- ja kaelanahale. Masseerige veidi ja loputage hoolikalt rohke sooja veega.

 

Kanna toonik puhastatud nahale. Otse peopesadest või vatipadjaga. Aidake patsutavate liigutustega toonikul imenduda ja kandke paar tilka ampulli. Jaotage mööda massaažijooni ja kandke viimase sammuna näokreem.

 

Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence proovikomplekt sisaldab:

— Vaht pesemiseks Peptide 9 Aqua Essence näopuhastusvahend – 15 ml.

— Peptide 9 Aqua Essence toonik — 20 ml.

- Ampull Peptide 9 Aqua Essence Lifting Ampoule – 15 ml.

— Näokreem Peptide 9 Volume Tox Cream PRO — 15 g.

- Kosmeetikakott.

 

Kui teil on lisaküsimusi või vajate raha valimisel nõu, kirjutage meile. Vestlus asub ekraani paremas alanurgas.

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Toote nimi:

Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence proovikomplekt

MRN:

8809941821451

Eesmärk:

näonahahoolduse miniatuuride komplekt.

Toote funktsioon:

Sobib kuivale, normaalsele ja kombineeritud nahale.

Maht:

— Peptide 9 Aqua Essence Facial Cleanser vaht — 15 ml.
— Peptide 9 Aqua Essence toonik — 20 ml.
— Peptide 9 Aqua Essence Lifting Ampull — 15 ml.
— Näokreem Peptide 9 Volume Tox Cream PRO — 15 g.

Bränd:

MEDI-PEEL

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Parim enne kuupäev:

märgitud pakendil.

Kasutuskuupäev:

12 kuud pärast avamist.

Ühend:

MEDI-PEEL Peptide 9 Aqua Essence näopuhastusvahend:
Vesi, palmitiinhape, glütseriin, lauriinhape, müristiinhape, kaaliumhüdroksiid, steariinhape, propaandiool, 1,2-heksaandiool, hüdrolüüsitud kollageen, hüdrolüüsitud elastiin, atsetüülheksapeptiid-8, vasktripeptiid-1, dipeptiid-1, tripeptiid-1 , palmitoüülpentapeptiid-4, palmitoüültripeptiid-1, alaniin/histidiin/lüsiini polüpeptiid, vask HCl, atsetüüloktapeptiid-3, palmitoüültripeptiid-5, makadaamia ternifolia seemneõli, kaprüül-/kapriitriglütseriid, kolesterool, kolesterool, kõrvitsad. -5 rapsiseemne sterool, tokoferüülatsetaat, tseet-3, tsetet-5, hüdrogeenitud letsitiin, kaaliumtsetüülfosfaat, naatriumaskorbüülfosfaat, etüülheksüülglütseriin, glutatioon, tioktiinhape, anemarreen-hüdrogeen-asfootiin, anemarrenaatsetüül, obuteen, hüdrolüüsitud glükoosa minoglükaanid, Naatriumhüaluronaat, naatriumhüaluronaadi ristpolümeer, hüdrolüüsitud hüaluroonhape, hüdroksüpropüültrimooniumhüaluronaat, hüaluroonhape, naatriumatsetüülitud hüaluronaat, glükooldistearaat, polüetüleen, polükvaternium-7, dinaatrium-EDTA, naatriumbensüül-bensokool,,.

MEDI-PEEL Peptide 9 Aqua Essence tooner:
Vesi, glütseriin, 1,2-heksaandiool, butüleenglükool, betaiin, trehaloos, PEG-60 hüdrogeenitud kastoorõli, karbomeer, arginiin, etüülheksüülglütseriin, naatrium-PCA, adenosiin, naatriumhüaluronaat, hüdrolüüsitud elastiin, hüdrolüüsitud alkohoolne collagen, magneesium. , Hüdrogeenitud polüisobuteen, Juniperus Communis'e puuviljaekstrakt, eukalüpti globuluse lehtede ekstrakt, propaandiool, naatriumhüaluronaadi ristpolümeer, fruktaan, hüdrolüüsitud glükosaminoglükaanid, polüsorbaat 80, bensüülglükool, astaksantsiin, kapsüülglükool, Asphodeloides Root Extract, atsetüüloktapeptiid-3 (5 ppb), hüaluroonhape, palmitoüültetrapeptiid-7 (5 ppb), vaarika ketoon, tokoferool, tripeptiid-1 (1 ppb), palmitoüültripeptiid-1 (1 ppb), palmitoüülpentapeptiid-4 (1 ppb), atsetüülheksapeptiid - 8 (1 ppb), vasktripeptiid-1 (1 ppb), heksapeptiid-9 (0,5 ppb), nonapeptiid-1 (0,1 ppb), lõhnaaine, fenoksüetanool.

MEDI-PEEL Peptide 9 Aqua Essence tõstev ampull:
Vesi, butüleenglükool, isopentüüldiool, glütseriin, niatsiinamiid, pantenool, 1,2-heksaandiool, propaandiool, dipropüleenglükool, ksülitüülglükosiid, anhüdroksülitool, ksülitool, betaiin, allantoiin, hüdrolüüsitud elastiin, lütooperiin, sololiit odeloides Juur Ekstrakt, dikaaliumglütsürrisaat, naatriumhüaluronaat, hüaluroonhape, naatriumhüaluronaadi ristpolümeer, hüdrolüüsitud hüaluroonhape, hüdroksüpropüültrimooniumhüaluronaat, naatriumatsetüülitud hüaluronaat, hüdrolüüsitud glükosaminoglükaanid, naatriumhüdrometüülpolüaküül, arkoüüldimetüülpolüakrüon ne, 10, Macadamia Ternifolia seemneõli, hüdrogeenitud polüisobuteen, Kaprüül/kapriintriglütseriid, kaprülüülglükool, glütseret-25 PCA isostearaat, ksantaankummi, palmitoüültripeptiid-5, atsetüülheksapeptiid-8, alaniin/histidiin/lüsiini polüpeptiid vask HCl, vasktripeptiid-1, dipeptiid, pentapeptiid-4, pentapeptiid-2 Palmitoüültripeptiid-1, tripeptiid-1, atsetüüloktapeptiid-3, glutatioon, tiokthape, ubikinoon, astaksantiin, kolesterool, Brassica Campestrise (rapsiseemne) steroolid, tokoferüülatsetaat, tsetet-3, tsetetaat-5, hüdraat Naatriumaskorbüülfosfaat, PEG-5 rapsiseemne sterool, karbomeer, bensüülglükool, hüdroksüatsetofenoon, etüülheksüülglütseriin, adenosiin, dinaatrium-EDTA, lõhnaaine.

MEDI-PEEL Peptide 9 Volume Tox Cream PRO:
Vesi, glütseriin, dimetikoon, kaprüül-/kapriintriglütseriid, tsüklopentasiloksaan, 1,2-heksaandiool, tsetearüülolivaat, tsetearüülalkohol, metüülpropaandiool, sorbitaanolivaat, tsükloheksasiloksaan, pentaerütritüülglütseriid, stetraisosideer, sõi P, EG-100 stearaati , naatriumakrülaadi/naatriumakrüloüüldimetüültauraadi kopolümeer, isoheksadekaan, helianthus Annuus (päevalille) seemneõli, trehaloos, tsetüülalkohol, ksantaankummi, etüülheksüülglütseriin, adenosiin, polüsorbaat 80, naatriumhüaluronaat, stearüülaaluronaat, oletosool, lüüsis elastin , Butüleenglükool, Saccharomyces/Rice Ferment Filtraate, Glycine Soja (sojaoad), Magnolia Officinalis'e kooreekstrakt, müristüülalkohol, glükoos, hüdrogeenitud polüisobuteen, laurüülalkohol, pentüleenglükool, fruktaan, biksaan, hüdroolid, toolisool staksantiin , kaprülüülglükool, hüdrolüüsitud naatriumhüaluronaat, hüdrolüüsitud hüaluroonhape, naatriumbensoaat, anemarrhena asphodeloides'i juureekstrakt, naatriumatsetüülitud hüaluronaat, palmitoüültetrapeptiid-7 (10 ppb), hüdroksüpropüültrimooniumhüdro-3-hüdroksüpropüül-3 aluronaat, naatriumhüaluronaat Ristpolümeer, tripeptiid-1 (2 ppb), palmitoüültripeptiid-1 (2 ppb), palmitoüülpentapeptiid-4 (2 ppb), vasktripeptiid-1 (2 ppb), atsetüülheksapeptiid-8 (2 ppb), hüaluroonhape, Heksapeptiid-9 (1 ppb), kaaliumhüaluronaat, nonapeptiid-1 (0,2 ppb), lõhnaaine.

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.
Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.
Vältige kasutamist avatud haavadega nahapiirkondadel.
Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Набор миниатюр с пептидами и антиоксидантами для эластичности и глубокого увлажнения кожи Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Trial Kit”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️