Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Peptiidide ja kollageeniga päikesekaitsepulk Medi-Peel Peptide 9 Bio Sun Stick PRO SPF50+/PA++++ 20g.

21.80

12 laos

Kirjeldus

Peptiidne päikesekaitsepulk Medi-Peel Peptide 9 Bio Sun Stick PRO SPF50+/PA++++ on moekas formaadis universaalne toode, millel on kahekordne toime: kaitseb UV-kiirguse eest ja noorendab nahka.

 

PRO versioon sisaldab kahekordses kontsentratsioonis vananemisvastaseid, niisutavaid ja rahustavaid aineid, mis annavad silmapaistvaid tulemusi. 

 

Medi-Peel Peptide 9 Bio päikesepulk PRO SPF50+/PA++++:

  • Saab tõhusalt hakkama UVA- ja UVB-kiirte kahjulike mõjudega, hoiab ära vanuselaikude ja päikesepõletuse tekkimise;
  • Lamab nahale läbipaistva kihina ega jäta valkjat jääki;
  • Omab jahutavat toimet ja pidurdab termilise vananemise protsessi;
  • Rahustab, takistab ärrituse ja punetuse teket;
  • Suurendab elastsust ja tugevust, aitab tugevdada ja säilitada näokontuure;
  • Pehmendab ja silub nahka, ennetab kortsude teket;
  • Pakub võimsat antioksüdantset kaitset ja kaitseb nahka keskkonnakahjustuste eest.

 

Toode ei jäta iseloomulikku valkjat katet tänu uue põlvkonna keemilistele fotostabiilsetele filtritele:

  • Uvinul A Plus (Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate) kaitseb UVA kiirte eest.
  • Tinosorb S (Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazin) – laia spektriga filter, mis kaitseb UVA ja UVB kiirte eest.

 

Medi-Peel Peptide 9 Bio Sun Stick PRO SPF50+/PA++++ peamised aktiivsed komponendid:

 

9 peptiidi kompleks, sealhulgas kuulus lihaseid lõdvestav peptiid argireliin on noorendava toimega, stimuleerib naha põhikomponentide, sh elastiini, kollageeni ja hüaluroonhappe tootmist. 

 

Peptiidide kompleks suurendab naha tihedust, tugevust ja elastsust. Vähendab kortsude sügavust ja takistab nende teket. Lisaks sisaldab koostis peptiide, mis takistavad vanuselaikude teket ja ühtlustavad nahatooni. 

 

Kollageeni kompleks sisaldab 4 erineva molekulmassiga kollageeni tüüpi, aitab säilitada niiskust ja hoiab ära dehüdratsiooni. Parandab naha tekstuuri, muudab selle siledaks, võitleb kortsude tekkega.

 

Ektoiin moodustab rakkude ümber membraani, mis hoiab ära liigse niiskuskadu ja võimaldab nahal püsida pikka aega niisutatuna. Ektoiin kontrollib ka melaniini tootmist ja takistab vanuselaikude teket. Sellel on desinfitseeriv toime ja see kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest.

 

Niisutav kompleks sisaldab 8 tüüpi hüaluroonhapet ja uuenduslikku, Patenteeritud Oligo-HA™ aktiivne, millel on üliväike (<10 kDa) ja kõrge läbitungimisvõime. 

 

Kompleks täidab rakud niiskusega ja taastab veetasakaalu, silub tekstuuri ja säilitab naha elastsuse.

 

 Medi-Peel Peptide 9 Bio Sun Stick PRO SPF50+/PA++++ täiendavad toimeained:

 

Patenteeritud jahutuskompleks Rahustav Cooler™ rahustab, alandab naha temperatuuri ja pidurdab termilise vananemise protsessi. Sisaldab 5 taimeekstrakti: aaloe, pruunvetikas, dioscorea, taaveti jalakas ja mandžuuria kannike. 

 

Koensüüm Q10 - pakub antioksüdantset kaitset ja takistab teie enda kollageeni hävimist. Stimuleerib struktuursete valkude sünteesi ja tugevdab naha maatriksit, mis omakorda tõstab toonust ja parandab naha turgorit.

 

Niatsiinamiid (vitamiin B3) aeglustab melaniini jõudmist epidermisesse, takistab vanuselaikude teket, ühtlustab üldist toonust ja parandab jumet. 

 

Aminohapped küllastage nahka kasulike ainetega, suurendage NMF-i - looduslikku niisutusfaktorit, ühtlustage toonust ja siluvad naha tekstuuri. Annab sellele terve sära ja elastsuse.

 

Medi-Peel Peptide 9 Bio Sun Stick PRO SPF50+/PA++++ omadused:

Pulk on anatoomilise kujuga, mis võimaldab toodet lihtsalt jaotada ka raskesti ligipääsetavatele kohtadele, näiteks ninatiibadele. 

 

Toode jahutab meeldivalt, jätab sametise viimistluse, ilma kleepuvuse või rasvase kileta näole. Ühtlustab naha tekstuuri ja on suurepärane alus meigiks. 

 

Võib kasutada kui eraldiseisva päikesekaitsekreemina, nii kohapeal kasutamiseks pigmentatsioonist mõjutatud kohalikel piirkondadel. 

 

Pulka on mugav kaasa võttaoh, see ei võta palju ruumi, on hügieeniline kasutada ja sobib ideaalselt päikesekaitsekihi uuendamiseks vajadusel päeva jooksul.

 

Me soovitame Medi-Peel Peptide 9 Bio Sun Stick PRO SPF50+/PA++++ küpsele normaalsele, kombineeritud ja kuivale nahatüübile. 

 

Kasutusviis:

Päikesekaitsekreemi kantakse nahale pärast kõiki nahahooldusetappe ja enne meigi pealekandmist. Keerake pulk lahti mitte rohkem kui 5 mm ja kandke 20 minutit enne õue minekut ühtlane kiht näo-, kaela- ja muudele avatud kohtadele. Veenduge, et nahale ei jääks töötlemata piirkondi! 

 

Kandke vajalik kogus Medi-Peel Peptide 9 Bio Sun Stick PRO 20 minutit enne õue minekut mööda massaažijooni näo keskosast kuni oimukohtadeni. Soovitatav on ka sihipäraseks kasutamiseks pigmentatsioonist mõjutatud piirkondades.

 

Kui viibite avatud päikese käes (näiteks rannas), uuendage päikesekaitsekreemi pärast ujumist või iga 2 tunni järel.

 

Maht: 20 gr.

 

Kui teil on lisaküsimusi või vajate raha valimisel nõu, kirjutage meile. Vestlus asub ekraani paremas alanurgas.

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Toote nimi:

Medi-Peel Peptide 9 Bio Sun Stick PRO SPF50+/PA++++

MRN:

8809941820393

Eesmärk:

päikesepulk.

Toote funktsioon:

Sobib normaalsele, kombineeritud ja kuivale nahale.

Maht:

20 gr.

Bränd:

MEDI-PEEL

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Parim enne kuupäev:

märgitud pakendil.

Kasutuskuupäev:

12 kuud pärast avamist.

Ühend:

Tsetüületüülheksanoaat, dimetikoon, metüülmetakrülaadi ristpolümeer, oktokrüleen, etüülheksüülmetoksütsinnamaat, osokeriit, sünteetiline vaha, dietüülaminohüdroksübensoüülheksüülbensoaat, butüleenglükooldikaprülaat/dikapraat, silmeer, ristsapraat, vinüüldimetikoon tsülaat, dipropüleenglükool, bis-etüülheksüüloksüfenool metoksüfenüültriasiin, Mikrokristalne vaha, lõhnaaine, 1,2-heksaandiool, kaprüül-/kapriintriglütseriid, õlis lahustuv lagritsaekstrakt, pentüleenglükool, adenosiin, niatsiinamiid, tokoferüülatsetaat, puhastatud vesi, glütseriin, hüdrolüüsitud hüaluroon. Hape, ektoiin, butüleenglükool, kaprüül-/kapriin-triglütseriid, trummipulga seemneekstrakt, kollageen, hüdrogeenitud letsitiin, leuconostoc/kääritamata filter, pruunvetika ekstrakt, suhkrupõdra juureekstrakt, aloe vera leheekstrakt, ubikinamflooni ekstrakt , Polüglütserüül-10 Lauraaat, Naatriumhüaluronaat, Päevalilleekstrakt, Etüülheksüülglütseriin, Naatriumsoja hüdrolüüsitud kollageenaminohapped, Hüdrolüüsitud Rone Lagen, Tripptide-1 (0,0064 PPB), sidrunhape, naatriumhüdroaluronaat, ristsohüdroksü-mooaluronaat. Hüdrolüüsitud naatriumhüaluronaat , Na hüaluroonhape, atsetüülheksapeptiid-8 (0,0005 ppb), alaniin/histidiin/lüsiin polüpeptiid vask HCL (0,0005 ppb), vasktripeptiid-1 (0,0005 ppb), palmitoüültripeptiid-1 (0,0005 ppb), palmitoüülpentapeptiid-1 (0,0005 ppb). 0,0005 ppb), heksapeptiid-11 (0,0005 ppb), heksapeptiid-9 (0,0005 ppb), naatriumhüdroksiid, glütsiin, glutamiinhape, nonapeptiid-1 (0,0001 ppb), leutsiin, metioniin, naatriumhüdroaluronaat, seratsetiin. , isoleutsiin, alaniin, arginiin, ornitiin, tauriin, fenüülalaniin, proliin, histidiin.

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.
Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.
Vältige kasutamist avatud haavadega nahapiirkondadel.
Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Солнцезащитный стик с пептидами и коллагеном Medi-Peel Peptide 9 Bio Sun Stick PRO SPF50+/PA++++ 20гр.”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️