Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Lifting miniatuuride komplekt peptiidide ja maatriksiiliga Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox Trial Kit

24.50

9 laos

Kirjeldus

Miniatuuride tõstekomplekt Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox proovikomplekt sisaldab 4 toodet populaarsest vananemisvastasest tootesarjast, mis toidab, silub ja pinguldab küpset nahka.

 

Toonik, ampull, silmakreem ja näokreem aeglustavad vananemisprotsesse, vähendavad kortsude sügavust, pinguldavad nahka ja suurendavad elastsust. 

 

Komplekt võimaldab proovida sarja võtmetooteid ja on suurepärane kingitus Medi-Peeli asjatundjatele.

 

Kompaktne formaat võimaldab teil reisidel teha miniatuure. 

 

Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox proovikomplekti sisu: 

 

Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox Toner Pro (30 ml) taastab pärast pesu happe-aluse tasakaalu, niisutab, kõrvaldab ketendamist ja kuivust. Soodustab järgmiste hooldustoodete aktiivsete komponentide paremat läbitungimist. Sellel on rikkalik ampulli tekstuur.

 

Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox Ampoule Pro (10 ml) Tõstab toonust, tugevdab turgorit ja üldiselt parandab vanusega seotud naha seisunditja muutused. Stimuleerib regenereerimisprotsessi, aktiveerib kollageeni, hüaluroonhappe ja teiste oluliste nahakomponentide tootmist. Suurendab naha elastsust ja tugevust, silub mikroreljeefi ja vähendab kortsude nähtavust. Ühtlustab tooni ja parandab jumet, taastades värvide värskuse, puhtuse ja sära.

 

MEDI-PEEL Peptide 9 Volume Lif-Tox silmakreem  (4 ml) pinguldab ja silub silmaümbruse nahka, kõrvaldab kuivuse ja ketenduse, tugevdab loomulikku kaitsebarjääri. Vähendab turseid ja tumedaid silmaaluseid, toniseerib, vähendab varesajalgu. Massaažiaplikaator võimaldab teha periorbitaalse piirkonna tõstvat massaaži.

 

Medi-Peel Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream Pro (10 ml) tugevdab, pinguldab ja pinguldab nahka. Muudab selle tihedamaks, elastsemaks ja vetruvamaks. Silub kortse ja takistab nende teket. Sellel on mugav kreemjas tekstuur, mis koheselt niisutab ja pehmendab nahka. Moodustab kaitsekihi, mis takistab niiskuse liigset aurustumist ja aitab nahal püsida pikka aega niisutatuna. 

 

Kõik Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox Trial Kit tooted sisaldavad 9 peptiidi kompleksi:

 

Matrixyl 3000™ on patenteeritud kompleks, mis sisaldab signaalpeptiide Palmitoyl Tetrapeptide-7 ja Palmitoyl Tripeptide-1.

 

Matrixyl®3000 stimuleerib rakkude aktiivsust ja tugevdab rakuvälist maatriksit, suurendab kollageeni ja hüaluroonhappe sünteesi, pinguldab ja silub nahka, modelleerib näoovaali ja taastab elastsuse.

 

Argireliin ja atsetüüloktapeptiid-3 (Acetyl Hexapeptide-8, Acetyl Octapeptide-3) - botuliinitaolise toimega peptiidid lõõgastavad näolihaseid ning hoiavad ära näokortsude ja nahakurdude teket.

 

Nonapeptiid-1 (Nonapeptiid-1), mis koosneb 7 aminohappest, takistab türosinaasi sünteesi, ensüümi, mis stimuleerib melaniini transporti rakkudesse, takistades seeläbi vanuselaikude teket.

 

Vase tripeptiid (Copper Tripeptide-1) suurendab kollageeni ja elastiini sünteesi, lisab elastsust, on tugevdava, põletikuvastase ja antioksüdantse toimega, vähendab kortsude raskust ja kiirendab regeneratsiooni.

 

Tripeptiid-1 (Tripeptiid-1) ennetab fotovananemise märke, suurendab teie enda kollageeni tootmist ja pärsib kollageenikiudude lagunemist, võitleb vabade radikaalidega.

 

Heksapeptiid-9 (Heksapeptiid-9) stimuleerib fibroblaste ja parandab kollageeni tootmist, silub nahka ning vähendab kortsude ja kortsude sügavust.

 

Palmitoüülpentapeptiid-4 (Palmitoyl Pentapeptide-4) on hästi uuritud vananemisvastane peptiid, mis koosneb 5 aminohappest. See on kollageenvalgu 1 alamfragment, vähendab kortsude ja kortsude sügavust, parandab naha tekstuuri. See on sama tõhus kui retinool, kuid ei põhjusta ärritust. 

 

Täiendavad aktiivsed koostisosad, mis on spetsiifilised Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox Trial Kit toodetele:

 

Voljufilin (Anemarrhena Asphodeloides Root Extract) suurendab naha täidlust ja tihedust, omab lipofillingule sarnast toimet. 

 

Ektoiin kaitseb tõhusalt välistegurite ja UV-kiirte eest ning on desinfitseeriva toimega. Kontrollib melaniini tootmist ja aitab kergendada pigmentatsiooni.

 

Hüdrolüüsitud kollageen niisutab intensiivselt, aitab nahal säilitada niiskust, parandab tekstuuri, stimuleerib taastumisprotsesse, võitleb kortsude vastu.

 

Multi Ex BSASM Plus™ on patenteeritud taimne kompleks, mis koosneb rosmariinist, kummelist, kameeliast, tsentellast, lagritsast, tatrast ja Baikali koljupeast. Pärsib põletikulist protsessi, omab antiseptilist toimet ja võitleb bakterite vohamise vastu. Suurepärane rosaatsea, laienenud pooride ja ebaühtlase tooniga nahale.

 

Multimolekulaarne hüaluroonhape tungib epidermise sügavatesse kihtidesse, niisutab aktiivselt, säilitab optimaalse hüdratatsioonitaseme. Moodustab kaitsekihi, mis takistab niiskuse aurustumist.

 

Niatsiinamiid (vitamiin B3) ühtlustab üldtooni, parandab jumet, stimuleerib kollageeni tootmist, helendab, aeglustab melaniini transporti epidermisesse ja tugevdab hüdrolipiidset mantlit.

 

Me soovitame Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox proovikomplekt normaalsele, kombineeritud ja kuivale nahale.

 

Kasutusviis:

Kanna toonik peopesade või vatipadjakese abil puhastatud näonahale. Jaotage ja patsutage kergelt nahale. Seejärel tilgutage paar tilka ampulli ja jaotage mööda massaažijooni. Seejärel kandke silmaümbruse piirkonda kreemiga ja lõpetage hooldus näokreemiga. 

 

Maht: 

  • Booster tooner Peptide 9 Volume Bio Tox Toner Pro - 30 ml;
  • Ampoule Peptide 9 Volume Bio Tox Ampoule Pro - 10 ml;
  • Peptide 9 Volume Lif-Tox silmakreem - 4 ml;
  • Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream Pro - 10 ml.

 

Kui teil on lisaküsimusi või vajate raha valimisel nõu, kirjutage meile. Vestlus asub ekraani paremas alanurgas.

 

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Toote nimi:

Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox proovikomplekt

MRN:

8809941821437

Eesmärk:

miniatuurses formaadis tootekomplekt näo ja silmalaugude vananemisvastaseks nahahoolduseks.

Toote funktsioon:

Sobib normaalsele, kombineeritud ja kuivale nahale.

Maht:

— Booster tooner Peptide 9 Volume Bio Tox Toner Pro — 30 ml;
— Peptide 9 Volume Bio Tox Ampoule Pro ampull — 10 ml;
— Peptide 9 Volume Lif-Tox silmakreem — 4 ml;
— Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream Pro — 10 ml.

Bränd:

MEDI-PEEL

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Parim enne kuupäev:

märgitud pakendil.

Kasutuskuupäev:

12 kuud pärast avamist.

Ühend:

MEDI-PEEL Peptide 9 Volume Bio Tox Toner Pro:
Vesi, glütseriin, butüleenglükool, niatsiinamiid, betaiin, hüdroksüatsetofenoon, PEG-60 hüdrogeenitud kastoorõli, arginiin, karbomeer, etüülheksüülglütseriin, naatriumpolüakrülaat, adenosiin, alkohol, dinaatrium-EDTA, leedri hüdroksüatsetofenoon, kadakapuu ekstrakt, globukalypti ekstrakt, Kollageen, hüdrolüüsitud elastiin, Centella Asiatica ekstrakt, Scutellaria Baicalensis juureekstrakt, Polygonum Cuspidatum juureekstrakt, 1,2-heksaandiool, propaandiool, Glycyrrhiza Glabra (lagritsa) juureekstrakt, Camellia Sinensis orgaanilise roosi lehtede ekstrakt Leht Ekstrakt, fruktaan, Chamomilla RecuTIta (Matricaria) lilleekstrakt, naatriumhüaluronaat, hüdrolüüsitud glükosaminoglükaanid, glütsiin, kaprülüülglükool, polüsorbaat 80, phellinus linteuse ekstrakt, seriin, glutamiinhape, ektoiin, glütsüül-, tsübenso-, polübensüülhape um Atra tum ekstrakt, astaksantiin, hüdrolüüsitud hüaluroonhape, alaniin, lüsiin, türosiin, fenüülalaniin, valiin, treoniin, proliin, isoleutsiin, histidiin, metioniin, tsüsteiin, palmitoüültetrapepUde-7, hüdrolüüsitud naatriumhüaluroonhape, A,pepeptiidTI palmito-1-3, A,peptüül Tripeptiid-1, palmitoüülpentapeptiid-4, vask-tripeptiid-1, atsetüülheksapeptiid-8, naatriumbensoaat, naatriumatsetüülitud hüaluronaat, heksapeptiid-9, laktobatsillide ferment, hüdroksüpropüültrimooniumhüaluronaat, hüaluroonhape, dimetüültrimoonium-hüaluronaat, hüaluroonhape, dimetüül-, dimetüül-, pentakool-, pentüül-, heksapeptiid, 1-pentinakool, heksapeptiid- Asphodeloides juureekstrakt, kaaliumhüaluronaat, tokoferool, aroom.

Näo ampull MEDI-PEEL Peptide 9 Volume Bio Tox Ampoule Pro:
Vesi, glütseriin, butüleenglükool, niatsiinamiid, naatriumlaktaat, 1,2-heksaandiool, gellaankummi, hüdrogeenitud kastoorõli PEG-60, etüülheksüülglütseriin, adenosiin, dinaatrium-EDTA, kadakapuu viljaekstrakt, eukalüpti ekstrakt, eukalüpti ekstrakt, eukalüpti ekstrakt Baicalensis juureekstrakt, Polygonum Cuspidatum juureekstrakt, propaandiool, Glycyrrhiza Glabra (lagritsa) juureekstrakt, Camellia Sinensis'e lehtede ekstrakt, naatriumhüaluronaadi ristpolümeer, Rosmarinus Officinalis (rosmariin) lehtede ekstrakt, fruktamiini ekstrakt, Chamomatricaria, ChamoMatricaria toim Glükoosaminoglükaanid, glütsiin, kaprülüülglükool, polüsorbaat 80, seriin, glutamiinhape, hüdrolüüsitud elastiin, ektoiin, hüdrogeenitud polüisobuteen, bensüülglükool, asparagiinhape, leutsiin, tsünanchum atratum ekstrakt, hüdrolüsiin-A, lülansiin, astaksant, astaksant rosiin, alaniin , valiin, treoniin, proliin, isoleutsiin, histidiin, metioniin, tsüsteiin, palmitoüültetrapeptiid-7 (100 ppb), hüdrolüüsitud naatriumhüaluronaat, hüdrolüüsitud kollageen, atsetüüloktapeptiid-3 (100 ppb), tripeptiid-1, (40 ppb) palmitoüül-tripeptiid. - 1 (40 ppb), palmitoüülpentapeptiid-4 (40 ppb), vasktripeptiid-1 (40 ppb), atsetüülheksapeptiid-8 (40 ppb), naatriumbensoaat, naatriumatsetüülitud hüaluronaat, heksapeptiid-9 (20 ppb), hüdroksüpropüültrimoonium Hüaluronaat, hüaluroonhape, dimetüülsilanoolhüaluronaat, nonapeptiid-1 (4ppb), pentüleenglükool, Anemarrhena Asphodeloides juureekstrakt, kaaliumhüaluronaat, tokoferool, alkohol, aroom.

MEDI-PEEL Peptide 9 Volume Lif-Tox silmakreem:
Vesi, tsetüületüülheksanoaat, Salvia Officinalis (salvei) ekstrakt, glütseriin, niatsiinamiid, dipropüleenglükool, polüglütserüül-3 metüülglükoosi distearaat, tsükloheksasiloksaan, tsetearüülalkohol, steariinhape, 1,2-heksaanediool (olea heksaanediool, orgaaniline pargiõli). Shea) või, pantenool, sparassis Crispa ekstrakt, Coix Lacryma-Jobi Ma-yueni seemneekstrakt, lõhemuna ekstrakt, butüleenglükool, Andrographis Paniculata ekstrakt, karnosiin, hüdrolüüsitud sojavalk, atsetüülheksapeptiid-8 (10 ppb-vasktripeptiid). (10 ppb), palmitoüülpentapeptiid-4 (10 ppb), tripeptiid-1 (10 ppb), palmitoüültripeptiid-1 (10 ppb), heksapeptiid-9 (5 ppb), nonapeptiid-1 (1 ppb), palmitoüültetrapeptiid- 7 (50 ppb), palmitoüültripeptiid-5 (11 ppb), Leontopodium Alpinum kallusekultuuri ekstrakt, Camellia Sinensise lehtede ekstrakt, Centella Asiatica ekstrakt, Glycyrrhiza Glabra (lagritsa) juureekstrakt, Scutellaria Baicalensis juureekstrakt, Polygonum Romoot Recpidita (Matricaria) lilleekstrakt, Rosmariinus officinalis (rosmariin) leheekstrakt, Lactobacillus/sojaoa fermendi ekstrakt, Salix alba (paju) kooreekstrakt, Cinnamomum cassia kooreekstrakt, origanum vulgare lehtiekstrakt, chamaecyparis obtove -ekstrakt, Portulaca Oserace, Portulaca Oserace, Portulaca leht Anemarrhena Asphodeloides'i juureekstrakt, hüdroksüpropüültrimooniumhüaluronaat, naatriumatsetüülitud hüaluronaat, hüdrolüüsitud hüaluroonhape, hüaluroonhape, naatriumhüaluronaadi ristpolümeer, hüdrolüüsitud naatriumhüaluronaat, kaaliumhüaluronaat, ekstreemhüdroossüül, s-hüdroosaatüül, s. Ceramiid NP, koferüülatsetaat, Adenosiin, dinaatrium-EDTA, betaiin, naatriumhüaluronaat, karbomeer, etüülheksüülglütseriin, glütserüülstearaat, trometamiin, naatriumpolüakrülaat, etüülheksüülstearaat, tridetseet-6, pentüleenglükool, kaprülüülglükool, hüdroksüpotratsetofenoon, fluoratseetsofenoon, ditsütserüülglütseriin.

Näokreem MEDI-PEEL Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream Pro:
Vesi, butüneenglükool, kaprüül/kapric triglütseriid, tsetüül etüülheksanoaat, glütseriin, tsetearüülalkohol, glütseerüültstearaat, niatsiinamiid, steariinhape, 1,2-heksaandiool, sorbitaatiga 20, polüsorbaktne sesolute. 100 stearaat, arginiin, karbomeer, dipropüleenglükool, hüdroksüatsetofenoon, pantenool, kaprülüülglükool, kaaliumglütsürrisaat, hüdrogeenitud letsitiin, adenosiin, dinaatrium-EDTA, melia azadirachta lilleekstrakt, hüdroksüatsetofenoon, ektogeenia, ektogeenia mum Sanctum Leaf Extract, propüleenglükool , Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Curcuma Longa (kurkum) juureekstrakt, Corallina Officinalis'e ekstrakt, betaiin, naatriumhüaluronaat, Centella Asiatica ekstrakt, fruktaan, pentüleenglükool, Coccinia Indica puuviljaekstrakt, Camellia Sinensis'e puuviljaekstrakt, kameelia sinensis'e lehtede ekstrakt, chond,, Cuspidatum juureekstrakt, Scutellaria Baicalensis juureekstrakt, Chamomilla Recutita (Matricaria) lilleekstrakt, seriin, glutamiinhape, hüdroksüpropüültrimooniumhüaluronaat, kaaviari ekstrakt, kladosifoon Okamuranuse ekstrakt, hõlmikpuu lehtede ekstrakt, rooslikoriini ekstrakt, glasikaline gly ly Ekstrakt, asparagiinhape, leutsiin, Rosmarinus Officinalis (rosmariini) lehtede ekstrakt, Aloe Barbadensise lehtede ekstrakt, Lavandula Angustifolia (lavendli) lilleekstrakt, alaniin, lüsiin, türosiin, fenüülalaniin, proliin, treoniin, tsüsteiin, histeiin, isoleutiin, valiin, Kollageen, kollageeni aminohapped, kollageeniekstrakt, etüülheksüülglütseriin, kuld, hüdrolüüsitud kollageen, hüdrolüüsitud hüaluroonhape, naatriumatsetüülitud hüaluronaat, lahustuv kollageen, vasktripeptiid-1 (60 ppb), tripeptiid-1 (60 ppb), tripeptiid-1 (60 ppb), aneksüül-heksüül-hepeptiid-hepeptiid-heksüül-hepeptiid. 8 (30 ppb), atsetüüloktapeptiid-3 (30 ppb), heksapeptiid-9 (30 ppb), nonapeptiid-1 (30 ppb), palmitoüülpentapeptiid-4 (30 ppb), hüaluroonhape, palmitoüültetrapeptiid-7 (15 ppb) ), Palmitoüültripeptiid-1 (15 ppb), hüdrolüüsitud naatriumhüaluronaat, naatriumhüaluronaadi ristpolümeer, tokoferool, kaaliumhüaluronaat, astaksantiin, lõhnaaine.

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.
Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.
Vältige kasutamist avatud haavadega nahapiirkondadel.
Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Лифтинг-набор миниатюр с пептидами и матриксилом Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox Trial Kit”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️