Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Pinguldav ja siluv kreem peptiidide ja matrixyl Medi-Peel Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream Pro 50ml.

21.40

14 laos

Kirjeldus

Peptiidkreem Medi-Peel Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream Pro  on toitva vananemisvastase kreemi täiustatud valem, mis toimib kiiremini ja tõhusamalt. Silendab, pinguldab ja pinguldab nahka, vähendab kortsude sügavust, taastab elastsuse ja tugevuse, võitleb vanusega seotud muutustega.

 

Aitab tugevdada näoovaali, parandab turgorit ja modelleerib. Vähendab nasolaabiaalsete voldikute raskust, kortse silmanurkades, kulmudevahelises piirkonnas ja suuümbruses.

 

Kõrvaldab kuivuse ja ketenduse, hoiab rakkudes niiskust, tugevdab loomulikku kaitsebarjääri. Pehmendab, ühtlustab mikroreljeefi ja annab sametise tekstuuri. See on meeldiva sulava konsistentsiga, imendub suurepäraselt ja ei jäta kleepuvat.

 

Medi-Peel Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream Pro koostis on rikas peptiidide poolest:

 

Matrixyl® 3000 (Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1) on patenteeritud kompleks, mis sisaldab matrikiini signaalpeptiide. Stimuleerib rakkude aktiivsust ja tugevdab rakuvälist maatriksit, suurendab kollageeni ja hüaluroonhappe sünteesi, pinguldab ja silub seeläbi nahka, modelleerib näoovaali ja taastab elastsuse.

 

Argireliin ja atsetüüloktapeptiid-3 (Acetyl Hexapeptide-8, Acetyl Octapeptide-3) - botuliinitaolise toimega peptiidid lõõgastavad näolihaseid ning hoiavad ära näokortsude ja nahakurdude teket.

 

Nonapeptiid-1 (Nonapeptiid-1), mis koosneb 7 aminohappest, takistab türosinaasi sünteesi, ensüümi, mis stimuleerib melaniini transporti rakkudesse, takistades seeläbi vanuselaikude teket.

 

Vase tripeptiid (Copper Tripeptide-1) suurendab kollageeni ja elastiini sünteesi, lisab elastsust, on tugevdava, põletikuvastase ja antioksüdantse toimega, vähendab kortsude raskust ja kiirendab regeneratsiooni.

 

Tripeptiid-1 (Tripeptiid-1) ennetab fotovananemise märke, suurendab teie enda kollageeni tootmist ja pärsib kollageenikiudude lagunemist, võitleb vabade radikaalidega.

 

Heksapeptiid-9 (Heksapeptiid-9) stimuleerib fibroblaste ja parandab kollageeni tootmist, silub nahka ning vähendab kortsude ja kortsude sügavust.

 

Palmitoüülpentapeptiid-4 (Palmitoyl Pentapeptide-4) on hästi uuritud vananemisvastane peptiid, mis koosneb 5 aminohappest. See on kollageenvalgu 1 alamfragment, vähendab kortsude ja kortsude sügavust, parandab naha tekstuuri. See on sama tõhus kui retinool, kuid ei põhjusta ärritust. 

 

Medi-Peel Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream Pro täiendavad toimeained:

 

Voljufilin (Anemarrhena Asphodeloides Root Extract) - anemarrhenast ekstraheeritud aine, see suurendab naha tihedust ja mahtu, pakkudes lipofillingule sarnast efekti. 

 

Kollageen intensiivseltniisutab, aitab nahal säilitada niiskust, parandab tekstuuri, stimuleerib taastumisprotsesse, võitleb kortsude vastu.

 

8 tüüpi hüaluroonhapet tungivad epidermise sügavatesse kihtidesse, niisutavad aktiivselt ja säilitavad optimaalse hüdratatsioonitaseme. Need moodustavad kaitsekihi, mis takistab niiskuse aurustumist.

 

Kaaviari ekstrakt sisaldab oomega-3, vitamiine ja aminohappeid. Suurendab kollageeni tootmist ja takistab selle lagunemist, parandab naha tekstuuri, pärsib põletikku ja omab igakülgset vananemisvastast toimet.

 

Mesilaspiima ekstrakt on bakteritsiidse, viirusevastase ja antitoksilise toimega, tõstab toonust ja omab regenereerivaid omadusi.

 

24K kulda tugevdab, parandab teiste varade läbitungimist, kiirendab mikrotsirkulatsiooni.

 

Ektoiin — orgaaniline aminohape, kaitseb tõhusalt välistegurite ja UV-kiirte eest ning on desinfitseeriva toimega. Kontrollib melaniini tootmist ja aitab kergendada pigmentatsiooni. 

 

Astaksantiin - võimas antioksüdant, aktiivne kõigis epidermise kihtides. Pakub kaitset UV-kahjustuste eest, vähendab kortse ja heledab vanuselaike. 

 

Hüdrolüüsitud elastiin tugevdab ja toetab kollageenikiude, suurendab kudede elastsust, muudab naha elastseks ja siledaks.

 

MultiEx BSASM® Plus - patenteeritud taimne kompleks, mis koosneb rosmariinist, kummelist, kameeliast, tsentellast, lagritsast, tatrast ja kiivristNika Baikalsky. Pärsib põletikulist protsessi, omab antiseptilist toimet ja võitleb bakterite vohamise vastu. Suurepärane rosaatsea, laienenud pooride ja ebaühtlase tooniga nahale.

 

Neemipuu lehtede ekstrakt ravib, on põletikuvastase ja antiseptilise toimega, muudab naha siledaks ja siidiseks, reguleerib rasu tootmist.

 

Me soovitame Medi-Peel Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream Pro normaalsele, kombineeritud ja kuivale nahale.

 

Kasutusviis:

Hoolduse viimases etapis kandke näo- ja kaelanahale vajalik kogus Medi-Peel Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream Pro, jaotage ettevaatlikult mööda massaažijooni.

 

Maht: 50 ml.

 

Kui teil on lisaküsimusi või vajate raha valimisel nõu, kirjutage meile. Vestlus asub ekraani paremas alanurgas.

 

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Toote nimi:

Medi-Peel Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream Pro

MRN:

8809941820430

Eesmärk:

näokreem.

Toote funktsioon:

Sobib normaalsele, kombineeritud ja kuivale nahale.

Maht:

50 ml.

Bränd:

MEDI-PEEL

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Parim enne kuupäev:

märgitud pakendil.

Kasutuskuupäev:

12 kuud pärast avamist.

Ühend:

Vesi, butüneenglükool, kaprüül/kapric triglütseriid, tsetüül etüülheksanoaat, glütseriin, tsetearüülalkohol, glütseerüültstearaat, niatsiinamiid, steariinhape, 1,2-heksaandiool, sorbitaatiga 20, polüsorbaktne sesolute. 100 stearaat, arginiin, karbomeer, dipropüleenglükool, hüdroksüatsetofenoon, pantenool, kaprülüülglükool, kaaliumglütsürrisaat, hüdrogeenitud letsitiin, adenosiin, dinaatrium-EDTA, melia azadirachta lilleekstrakt, hüdroksüatsetofenoon, ektogeenia, ektogeenia mum Sanctum Leaf Extract, propüleenglükool , Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Curcuma Longa (kurkum) juureekstrakt, Corallina Officinalis'e ekstrakt, betaiin, naatriumhüaluronaat, Centella Asiatica ekstrakt, fruktaan, pentüleenglükool, Coccinia Indica puuviljaekstrakt, Camellia Sinensis'e puuviljaekstrakt, kameelia sinensis'e lehtede ekstrakt, chond,, Cuspidatum juureekstrakt, Scutellaria Baicalensis juureekstrakt, Chamomilla Recutita (Matricaria) lilleekstrakt, seriin, glutamiinhape, hüdroksüpropüültrimooniumhüaluronaat, kaaviari ekstrakt, kladosifoon Okamuranuse ekstrakt, hõlmikpuu lehtede ekstrakt, rooslikoriini ekstrakt, glasikaline gly ly Ekstrakt, asparagiinhape, leutsiin, Rosmarinus Officinalis (rosmariini) lehtede ekstrakt, Aloe Barbadensise lehtede ekstrakt, Lavandula Angustifolia (lavendli) lilleekstrakt, alaniin, lüsiin, türosiin, fenüülalaniin, proliin, treoniin, tsüsteiin, histeiin, isoleutiin, valiin, Kollageen, kollageeni aminohapped, kollageeniekstrakt, etüülheksüülglütseriin, kuld, hüdrolüüsitud kollageen, hüdrolüüsitud hüaluroonhape, naatriumatsetüülitud hüaluronaat, lahustuv kollageen, vasktripeptiid-1 (60 ppb), tripeptiid-1 (60 ppb), tripeptiid-1 (60 ppb), aneksüül-heksüül-hepeptiid-hepeptiid-heksüül-hepeptiid. 8 (30 ppb), atsetüüloktapeptiid-3 (30 ppb), heksapeptiid-9 (30 ppb), nonapeptiid-1 (30 ppb), palmitoüülpentapeptiid-4 (30 ppb), hüaluroonhape, palmitoüültetrapeptiid-7 (15 ppb) ), Palmitoüültripeptiid-1 (15 ppb), hüdrolüüsitud naatriumhüaluronaat, naatriumhüaluronaadi ristpolümeer, tokoferool, kaaliumhüaluronaat, astaksantiin, lõhnaaine.

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.
Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.
Vältige kasutamist avatud haavadega nahapiirkondadel.
Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

2 arvustust tootele Подтягивающий и разглаживающий крем с пептидами и матриксилом Medi-Peel Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream Pro 50мл.

  1. Toma

    Suurepärane pinguldav kreem vananevale nahale. Ja konsistents ja lõhn ning see, kuidas purk ise välja näeb. Nagu siinkohal tihti öeldakse: "käsi tõmbub kreemi juurde". Nüüd kasutan seda öösel, aga sügisel kasutan ka hommikul.

  2. Catherine

    Kreem sobib ideaalselt kuivale nahale. Kasutan seda koos sama sarja toonikuga.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️