Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Probiootikumidega lamellkreem miniatuurne SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica Enrich Cream 15ml.

11.80

1 laos

Kirjeldus

Mini versioon toitev lamellne näokreem SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica rikastav kreem.

 

Toode on efektiivne kuiva, dehüdreeritud, tundliku või kahjustatud naha taastamiseks. Pakub luksuslikku toitumist ja kauakestvat niisutust. Saab kiiresti hakkama dehüdratsiooni tunnustega, kõrvaldab kuivuse, ketenduse ja sügeluse. Vähendab naha tundlikkust ja reaktsioonivõimet. Rahustab ja vähendab punetust. Leevendab ärritust, ravib ja soodustab taastumist. 

 

Kreemi regulaarne kasutamine ravib, tugevdab ja noorendab nahka. Muudab selle pehmeks, siledaks ja elastseks. Annab õrna sära ja parandab jumet. 

 

Toode on loodud lamelltehnoloogia abil. Sisaldab probiootikumid, keramiidkompleks, Centella asiatica baasil rahustav kompleks ja väärtuslikud õlid.

 

Sobib kuivale, normaalsele või kombineeritud nahale. Samuti dehüdreeritud, atoopiliste, tundlike või kahjustatud inimestele, sealhulgas rosaatsea või rosaatseaga inimestele. Sobib naha tervise säilitamiseks pärast agressiivseid kosmeetilisi protseduure. Põhiliseks vananemisvastaseks hoolduseks. 

 

Toode on esitatud kahes mahus:

 

Loe toote kohta lähemalt  siin

 

Kasutusviis:

Hoolduse viimasel etapil kandke näo- ja kaelanahale vajalik kogus kreemi. Jaotage toodet õrnalt ja patsutage kergelt nahka, et kreem imenduks paremini ja kiiremini. 

 

Maht: 15 ml.

 

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Toote nimi:

SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica rikastav kreem (miniatuurne)

MRN:

8809913830245

Eesmärk:

intensiivne lamellne näokreem.

Toote funktsioon:

Sobib kuivale, normaalsele, kombineeritud, tundlikule, dehüdreeritud või kahjustatud nahale.

Maht:

15 ml.

Bränd:

SKIN1004

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Parim enne kuupäev:

märgitud pakendil.

Kasutuskuupäev:

12 kuud pärast avamist.

Ühend:

Centella Asiatica ekstrakt, glütseriin, diglütseriin, 1,2-heksaandiool, butüleenglükool, niatsiinamiid,
Kaprüül-/kapriintriglütseriid, neopentüülglükooldiheptanoaat, isostearüülisostearaat, pentaerütritüültetraisostearaat, hüdrogeenitud polü(C6-14-olefiin), heptüülundetsülenaat, laktobatsillide/centella-asiatica ekstrakti fermentfiltraat, glütseerüül-2-polüsüül-2, bisüül-glütserüül-2 s, tsetearüülalkohol , Butyrospermum Parkii (shea) või, polüglütserüül-2 stearaat, naatriumakrülaadi/naatriumakrüloüüldimetüültauraadi kopolümeer, glütserüülstearaadi tsitraat, arginiin, stearüülalkohol, polüisobuteen, C12-20 alküülglükolaat, naatrium-A, sürflükosiid, 0- 30 alküülakrülaadi ristpolümeer, karbomeer, hüdroksüsteariinhape, etüülheksüülglütseriin, adenosiin, hüdrogeenitud letsitiin, sorbitaanoleaat, kaprüül-/kaprüülglükosiid, makadaamiatsernifolia seemneõli, naatriumhüaluronaat, moringa orgaaniline oleiferaam, phca-oleifera o (kakao ) Ekstrakt, glütserüülakrülaat/akrüülhappe kopolümeer, polüglütserüül-10-müristaat, glükoos, steariinhape, fütosfingosiin, madekassiidhape, asiatikosiid, sahharoosidistearaat, aasiahape, lauriinhape, fütosteroolid, polüglutamiinhape.

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.
Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.
Vältige kasutamist avatud haavadega nahapiirkondadel.
Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Миниатюра ламеллярного крема с пробиотиками SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica Enrich Cream 15мл.”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️