Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Niisutav päikesekaitsekreem kasemahlaga Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF50+/PA++++ 50ml.

22.95

26 laos

Kirjeldus

Niisutav päikesekaitsekreem, mis põhineb uue põlvkonna fotostabiilsetel filtritel Round Lab kasemahla niisutav päikesekaitsekreem SPF50+/PA++++.

 

See päikesekaitsekreem aitab hoida nahka terve, ilusa ja noorena, kuna pakub maksimaalset kaitset nii vähipõletust tekitavate UVB-kiirte kui ka fotovananemise süüdlaste UVA-kiirte eest.  

 

Kreem säilitab kõrge kaitsetaseme ja ei vaja värskendamist 10 tunni jooksul. See hajub mõnusalt, ei jäta valkjat jääki ning on isegi rikkaliku pealekandmise korral nahal täiesti märkamatu. Ei põhjusta ärritust, seega sobib tundlikule ja reaktiivsele nahale.

 

Lisaks UV-kaitsele toimib Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen nahahoolduskreemina:

  • Niisutab, toidab ja taastab nahka rikkalikult;
  • Kõrvaldab dehüdratsiooni, ketenduse ja kuivuse;
  • Rahustab, vähendab punetust ja ravib;
  • Hoiab ära vanuselaikude teket ja ühtlustab tooni. 

 

Looduslike koostisosade ja kõrge kaitsetaseme kombinatsioon muudab selle päikesekaitsekreemi ideaalseks valikuks neile, kes soovivad hoida oma nahka terve ja noorena. 

 

Round Labi kasemahla niisutava päikesekaitsekreemi peamised toimeained.

4 uue põlvkonna fotostabiilset filtrit pakuvad kauakestvat ja usaldusväärset UV-kaitset:

  1. Uvinul A Plus (Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate) kaitseb UVA kiirte eest.
  2. Uvinul T 150 (Ethylhexyl Triasone) kaitseb UVB-kiirte eest. 
  3. Tinosorb M (Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol) on universaalne segatoimega filter, mis neelab ja peegeldab ultraviolettkiirgust. Kaitseb nahka UVA ja UVB kiirte eest.
  4. Iskotrizinool/Uvasorb HEB (Dietüülheksüülbutamidotriasoon) on ülifotostabiilne filter, mis isegi 25 tunni pärast kaotab oma omadustest vaid 10%. Kaitseb UVA ja UVB kiirte eest.

 

Kasemahl küllastab nahka antioksüdantide, vitamiinide, mineraalide ja 17 aminohappega. Toidab, niisutab ja ravib nahka rikkalikult.

 

Niatsiinamiid ennetab vanuselaikude teket, heledab laike ja aknejärgseid jälgi. Ühtlustab tooni, kõrvaldab tuhmuse ja parandab jumet. 

 

Glütserüülglükosiid suurendab naha võimet niiskust imada ja säilitada. Kõrvaldab kuivuse ja dehüdratsiooni, taastab veetasakaalu.

 

 

Round Labi kasemahla niisutava päikesekaitsekreemi täiendavad toimeained.

Allantoiin rahustab, vähendab reaktiivsust, stimuleerib regeneratsiooni ja aeglustab rakkude vananemist.

 

Kummeli lilleõli pehmendab, leevendab ärritust ja vähendab punetust. 

 

Männiõli ennetab põletikku ja omab nahale antioksüdantset toimet.

 

Portulak ekstrakt ahendab poore, vähendab rasu tootmist ja stimuleerib kahjustatud naha taastumist.

 

Round Labi kasemahla niisutava päikesekaitsekreemi omadused.

Päikesekaitsekreem on loodud planeedi ökoloogiat silmas pidades ega sisalda koralle hävitavaid komponente.

 

Tootel puudub aroom ja õrna piima meenutav kerge tekstuur. Kreem jaotub kergesti üle naha ja imendub kiiresti. Ei jäta valgeid jälgi, kleepuvust ega rasvast kilet. Sellel on satiinviimistlus ja see annab nahale pehme sära.

 

Me soovitame Round Labi kasemahla niisutav päikesekaitsekreem:

  • Normaalsele, kuivale ja kuivale nahale;
  • Kombineeritud nahale, kui sellel puudub niisutus;
  • Dehüdreeritud nahale;
  • Tundlikule ja reaktiivsele nahale.

 

Proovige Round Labi kasemahla niisutavat päikesekreemi SPF50+/PA++++ ja nautige iga päev siledat, säravat ja tervet nahka.

 

Kasutusviis:

Pärast kõiki hommikurutiini toiminguid ja enne meigi pealekandmist kandke näole ja kaelale ohtralt päikesekaitsekreemi. Kreem tuleks peale kanda 15-20 minutit enne õue minekut.

 

Maht: 50 ml.

 

Kui teil on lisaküsimusi või vajate raha valimisel nõu, kirjutage meile. Vestlus asub ekraani paremas alanurgas.

 

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Toote nimi:

Round Lab kasemahla niisutav päikesekaitsekreem SPF50+/PA++++

MRN:

8809782551814

Eesmärk:

päikesekaitsekreem näole.

Toote funktsioon:

Sobib kombineeritud, normaalsele ja kuivale nahale.

Maht:

50 ml.

Bränd:

Round Lab

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Parim enne kuupäev:

vaata infot pakendilt.

Kasutuskuupäev:

12 kuud pärast avamist.

Ühend:

Vesi, dibutüüladipaat, propaandiool, dietüülaminohüdroksübensoüülheksüülbensoaat, polümetüülsilsekvioksaan, etüülheksüültriasoon, niatsiinamiid, metüleen-bis-bensotriasolüültetrametüülbutüülfenool, kookokarülaat/kaprate, kaprüülglütseer-1, butamidiin-2-heksoon anediool, butüleenglükool, Betula Platyphylla Japonica mahl (1,425 ppm), naatriumhüaluronaat, hüaluroonhape, glütserüülglükosiid, dikaaliumglütsürrisaat, allantoiin, portulaca oleracea ekstrakt, artemisia annua ekstrakt, pinus Sylvestris'e lehtede õli, anthemis nobilise apolümeerne ristsaatja 3, 0,0 royl Glutamaat, polüakrülaadi ristpolümeer-6, etüülheksüülglütseriin, askorbiinhape, adenosiin, pentüleenglükool, behenüülalkohol, polü-C10-30 alküülakrülaat, polüalglükoosidistearaat, metüülglükoosi distearaat, detsüülglükoosisool, tboferool,-, mer .

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

— Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.
- Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.
- Vältige kasutamist lahtiste haavadega nahapiirkondadel.
- Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga

7 arvustust tootele Увлажняющий солнцезащитный крем с берёзовым соком Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF50+/PA++++ 50мл.

  1. Olga Nikolajeva

    Ühinen kõigi positiivsete kommentaaridega. Mul on hea meel, et valisin selle konkreetse päikesekaitsekreemi kõigi teiste asemel. See sobis ideaalselt minu täiskasvanud nahale, mis kipub ilma eriliste probleemideta kuivama.

  2. Rita

    Väga lahe sanscreen. Selline asi, mida blogijad kiidavad ja ei valeta. See on seda väärt. Ma ütlen isegi rohkem - see on kaugelt parim sanscreen, mis mul kunagi olnud on. Läheb ideaalselt peale, ei kribu, ei veere maha, ei valgenda, ei määrida ja hunnik muid asju, mis mind sanscreenide puhul kohutavalt häirivad. Ma lihtsalt panin selle peale ja unustasin selle ära. Kaitse hoiab, nagu öeldud. Ma võin pool päeva päikese käes olla nägu peal ja ei midagi.

  3. Marina

    Mul on nii hea meel, et ma leidsin selle kreemi! Ma ei ole veel mõelnud seda millegi muu vastu vahetada. Tekstuur on kerge, see settib 5 minutiga ja ei tunne ennast näol. See annab ilusa sära, mis näeb väga loomulik välja. Ma ei kasuta suvel jumestuskreemi, vaid ainult puudrit ja kuivainet kergeks kontuurimiseks. See kõik toimib hästi koos sansriniga ja minu meik püsib peaaegu terve päeva.

  4. Victoria

    See kreem ei ärrita ega kipita mu nahka üldse, isegi ei lähe punaseks. Niisutab hästi ega ole umbne, nahk hingab kaasa, kuigi ma ei koonerda ja määrin päris palju.

  5. Oksana

    Imeilus kreem, ma ei kahetse ostmist. Kerge, kannab peale õhukese loori, tundub nahal väga mõnus, annab kauni sära. Noh, see kaitseb loomulikult päikese eest, sellepärast see osteti. Üldiselt mulle meeldib, kasutan ja olen rahul.

  6. Svetlana

    Proovisin seda Sanskrini eelmisel aastal ja nüüd ostsin uuesti. Väga hea. Kui seda kreemile määrida, oli see veidi rasvane. Mina aga kasutan seda päevakreemi asemel ja siis on kõik ok. Ja meik sobib sellele normaalselt ja nägu ei kulu hunnikust kihtidest. Kombineeritud nahk, mitte probleemne, mitte tundlik, 40+.

  7. Rimma

    Milline mugav sanskriin! See asetseb nahal läbipaistva kihina, kaalutu. Imendub kiiresti. Ei ärrita nahka. Jätab hämmastava kastese läike. Ideaalne kuivale nahale.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️