Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Üliniisutav ja pinguldav täitekreem MEDI-PEEL Aqua Mooltox Memory Cream 50ml.

24.50

Unikaalse valemiga vananemisvastane kreem MEDI-PEEL Aqua Mooltox Memory Cream taastab koheselt niiskust, täidab kortsud ja taastab naha elastsuse. 

 

Soodustab oma kollageeni sünteesi, muudab naha tihedamaks ja elastsemaks, aitab pinguldada ja säilitada näoovaali. 

 

Kreem ravib ja üldiselt parandab naha seisundit. Säilitab nooruse, parandab toonust, annab värske ja särava jume.

 

MEDI-PEEL Aqua Mooltox Memory Cream on loodud "Shape memory" tehnoloogia abil, mis jätab meelde oma kuju ja tagastab selle algsesse olekusse. Seega, kui segate koort purgis, naaseb see alati algsele kujule. Kreemil on sarnane toime nahale: see pinguldab kudesid ja toetab näo arhitektuuri.

 

Toode sisaldab mitmeid patenteeritud komplekse – BL Fill UP™, AQUAXYL™, kollageeni ja 9 peptiidi kompleks, Blue Waterlock Complex, NP keramiid, pantenool ja adenosiin.

 

4 laos

Kirjeldus

MEDI-PEEL Aqua Mooltox mälukreemi peamised koostisosad ja omadused:

 

Valemi aluseks on 73% Blue Waterlock Complex, mis koosneb mulliveest, akvaporiinidest, 17 aminohappest, 5 tüüpi hüaluroonhappest ja ektoiinist. 

 

Blue Waterlocki kompleks tagab sügava ja kauakestva niisutuse, hoiab ära dehüdratsiooni, taastab naha elastsuse ja toimib muude varade juhina.

 

Kreemi peamine omadus ehk “esiletõstmine” on patenteeritud BL Fill UP™ kompleks, mis saadakse pruunvetika Fucus põie ja Mustpea ekstraktidest. Kompleks sisaldab antioksüdante, tanniine ja saponiine, beetakaroteeni, eeterlikke õlisid, mineraale ja rutiini, tänu millele mõjub see nahale võimsalt. 

 

BL Fill UP™ toidab, pakub antioksüdantset kaitset ja noorendab nahka nähtavalt. Küllastab seda toitainetega ja pehmendab. Kõrvaldab ketenduse ja kuivuse. Soodustab loodusliku kollageeni sünteesi, silub mikroreljeefi ja aitab säilitada näokontuure.

 

9 peptiidi ja hüdrolüüsitud kollageeni kompleks stimuleerib taastumis- ja uuenemisprotsessi. Vähendab kortsude nähtavust ja takistab uute teket. Suurendab naha tihedust, elastsust ja tugevust oluliste valkude sünteesi kaudu. 

 

AQUAXYL™ aitab nahal toota hüaluroonhapet, suurendab kudede niiskusvarusid ja hoiab ära selle liigse aurustumise. Taastab veetasakaalu ja toetab naha barjäärifunktsiooni.

 

MEDI-PEEL Aqua Mooltox Memory Cream on pealetükkimatu värske aroomiga (unisex) ja mitterasvase pudingu tekstuuriga. Pealekandmisel eemaldab kreem koheselt kuivuse, jätab satiinse viimistluse ning annab nahale täiskõhutunde, toidetud ja niisutatud. 

 

Soovitame MEDI-PEEL Aqua Mooltox mälukreemi:

 

  • Igasugusele nahatüübile, kuid eriti kombineeritud, normaalsele ja kuivale nahale;
  • Igat tüüpi dehüdreeritud nahale (iseloomulikud tunnused: koorumine, pigistustunne, suurenenud tundlikkus, toonuse langus)
  • Tekkiva lõtvumisega nahale;
  • Naha tugevuse ja elastsuse suurendamiseks mõeldud hoolduseks;
  • Vananemisvastase nahahoolduse põhikreemina.

 

Sobib MEDI-PEEL Aqua Mooltox Memory Cream igapäevaseks kasutamiseks, hommikul ja/või õhtul. 

 

Parimate tulemuste saavutamiseks või kui eelistad monobrändi hooldust, siis soovitame seda kombineerida Medi-Peel Mooltox sarja toodetega:

 

Toodete nahale kandmise protseduur: toonik - essents - näokreem - päikesekaitseseerum. 

 

Sõltuvalt teie hetkevajadustest ja nahatüübist võite hommikusest rutiinist näokreemi vahele jätta. Siis on hooldusplaan järgmine:

  • Hommikul: tooner - essence - päikesekaitseseerum.
  • Õhtul: toonik - essents - näokreem.

 

Kasutusviis:

Hoolduse viimasel etapil kandke väike kogus kreemi näo- ja kaelanahale ning hajutage õrnalt pehmete masseerivate liigutustega.

 

NB! Toode on üsna kontsentreeritud, seega ei soovita me seda suurtes kogustes peale kanda. Vastasel juhul ei pruugi kreem täielikult imenduda ja jätta kleepuvaks.

 

Kui teil on lisaküsimusi või vajate raha valimisel nõu, kirjutage meile. Vestlus asub ekraani paremas alanurgas.

 

Maht: 50 ml.

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Toote nimi:

MEDI-PEEL Aqua Mooltox mälukreem

MRN:

8809409349275

Eesmärk:

niisutav ja pinguldav näokreem.

Toote funktsioon:

Sobib igale nahatüübile.

Maht:

50 ml.

Bränd:

MEDI-PEEL

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Parim enne kuupäev:

märgitud pakendil.

Kasutuskuupäev:

12 kuud pärast avamist.

Ühend:

Vesi, glütsereet-26, metüülpropaandiool, butüleenglükool, glütseriin, 1,2-heksaandiool, niatsiinamiid, neopentüülglükooldiheptanoaat, polüglütserüül-3 metüülglükoosi distearaat, PEG-240/HDI kopolümeeri tripolümeeri füs-tsüüldetsüül, tetraglütserüül, kapsüültetratsiid, bis-2-detsüül. Trimetikoon, glütserüülstearaat, tsüklopentasiloksaan, PEG-60 hüdrogeenitud kastoorõli, tsükloheksasiloksaan, ammoonium-akrüloüüldimetüültauraat/VP kopolümeer, C12-16 alkoholid, palmitiinhape, hüdrogeenitud letsitiin, ristpolülütsiin, etüülproteeniid Fucus Vesicul osus ekstrakt, Prunella Vulgaris Ekstrakt, hüdrolüüsitud glükosaminoglükaanid, glütsiin, naatriumhüaluronaat, seriin, glutamiinhape, kaaliumlauraat, bensüülglükool, asparagiinhape, leutsiin, BHT, alaniin, lüsiin, arginiin, türosiin, fenüülalaniin, treoniin, isoloonid, fenüülalaniin, treoniin, isolüütsidiin, proleutsiidiin, Histidiin, metioniin, tsüsteiin, ektoiin, tseramiid NP, vesi (karboniseeritud vesi), pantenool, glütserüülglükosiid, ksülitüülglükosiid, anhüdroksülitool, ksülitool, hüaluroonhape, hüdrolüüsitud kollageen, vaarika ketoon, polüglütserüül-10, kopeptiid-10. - 1, atsetüültetrapeptiid-5, atsetüültetrapeptiid-2, palmitoüülpentapeptiid-4, palmitoüültripeptiid-1, heksapeptiid-9, heksapeptiid-11, palmitoüültripeptiid-5, dinaatrium-EDTA, lõhnaaine.

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.
Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.
Vältige kasutamist avatud haavadega nahapiirkondadel.
Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

4 arvustust tootele Ультраувлажняющий и подтягивающий крем-филлер MEDI-PEEL Aqua Mooltox Memory Cream 50мл.

  1. Natalja

    Kreem on värskendava ja mittekleepuva lõpptulemusega ning mulle meeldib see. See imendub üsna kergesti, "nahk pärast" on siidine ja olen märganud, et sellel on akumuleeriv toime, sest mu nahk on palju rohkem niisutatud kui enne kreemi kasutamist.

  2. Marina

    Niisutab väga hästi! Nahk tundub tugevam ja nagu oleks see rohkem kobaras, tugev. Praegu on suvi, kasutan päeval kreemi asemel sansrinit ja õhtul seda kreemi. Minu naha seisund on märgatavalt parem.

  3. Irina

    Mulle meeldis kreem väga selle mitterasvase tekstuuri, imendumisviisi ja selle pärast, et nahk on pärast seda niisutatud, tihe ja sile. Mul on hea meel, et kogu sari on müügil, olen ammu tahtnud toonerit proovida ja nüüd ostsin need ära. Kirjutan nende kohta hiljem ülevaate.

  4. Inna

    Olen 48-aastane, mu nahk on üsna kuiv ja samal ajal esineb mul perioodiliselt lööbeid ja ärritusi. Kosmeetikat on üsna raske leida, kuid selle kreemiga läks see minu jaoks korda, see ei põhjustanud kunagi ärritust ja mõjus hästi. Tundub nahal meeldivalt, imendub täielikult, niisutab hästi ja toimib vananemisvastase ainena,

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️