Lilu ILU

Korea kosmeetika Eestis

Otsing
Sulgege see otsingukast.

Hüpoallergeenne puhastusvaht Torriden DIVE-IN madala molekulmassiga hüaluroonhappega puhastusvaht 150ml.

17.30

Puhastav näovaht multimolekulaarse hüaluroonhappega Torriden DIVE-IN madala molekulmassiga hüaluroonhappega puhastusvaht.

 

Toode sobib ideaalselt igapäevaseks hoolduseks, kuna sisaldab mahedaid taimseid pindaktiivseid aineid, mis puhastavad tõhusalt ega ärrita nahka. 

 

Peen vaht tungib sügavale pooridesse ja eemaldab põhjalikult kõikvõimalikud ebapuhtused, meigi- ja päikesekaitsetoodete jäägid. Niisutab, taastab veetasakaalu, rahustab ja pehmendab tundlikku nahka. 

 

Pärast pesemist ei tunne kuivus ega pingul. Ainult puhtus ja värskus, kergus ja mugavus.

 

Nõrgalt happeline valem (pH 5,0 - 6,0) minimeerib liiga happelisest või aluselisest keskkonnast tingitud nahaärritust ja säilitab optimaalse happe-aluse tasakaalu.

 

Torriden DIVE-IN madala molekulmassiga hüaluroonhappega puhastusvaht on 100% vegantoode. 

 

Vaht on hüpoallergeenne ja sobib igale nahale, sealhulgas tundlikule ja reaktiivsele nahale.

 

 

4 laos

Kirjeldus

Torriden DIVE-IN madala molekulmassiga hüaluroonhappega puhastusvahu peamised töökomponendid ja omadused:

Õrna, mitteärritava nahapesu jaoks kasutatakse kookospähklist saadud pehmeid pindaktiivseid aineid. Need on nahale õrnad ja sobivad suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. 

 

Niisutavate, rahustavate ja tervistavate koostisosade rohkus annab nahale pärast pesemist värskuse ja mugavuse. 

 

Niisutav kompleks 5D sisaldab 8 tüüpi hüaluroonhapet. Erineva molekulmassiga moodustavad need kolmemõõtmelise niisutava raamistiku, mis säilitab naha optimaalse niisutuse, muutes selle siledaks ja elastseks.  

 

Aminohapped aidata taastada ja uuendada rakke, stimuleerida kollageeni ja elastiini sünteesi. 

 

Pantenool, allantoiin ja kummeli ekstrakt rahustab, vähendab punetust ja pehmendab nahka. Leevendab ärritust, soodustab paranemist ja taastumist.

 

Nõiapuu ekstrakt ahendab poore ja reguleerib rasu tootmist. Kõrvaldab põletikku, omab nahka rahustavat ja antibakteriaalset toimet.

 

Rohelise tee ekstrakt täiuslikult toniseerib, aitab leevendada turseid, värskendab ja parandab jumet. 

 

Tokoferool - suurepärane antioksüdant, mis kaitseb nahka vabade radikaalide, ultraviolettkiirguse ja negatiivsete keskkonnamõjude eest.

 

Torriden DIVE-IN madala molekulmassiga hüaluroonhappega puhastusvaht on 100% vegantoode. Bränd ei testi loomade peal ega kasuta oma koostises loomseid tooteid.

 

Samuti puuduvad kunstlikud lõhna- ja värvained, parabeenid, mineraalõlid, isopropüülalkohol ja muud nahale potentsiaalselt kahjulikud koostisained.

 

Valem on hüpoallergeenne ja sobib kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas tundlikule ja aknele kalduvale nahale.

 

Kasutusviis:

Vahusta vajalik kogus toodet niisketesse peopesadesse ning määri saadud vaht näo- ja kaelanahale. Masseerige veidi ja peske hoolikalt sooja veega.

 

Maht: 150 ml.

 

TARNETINGIMUSED

Lisainfo

Toote nimi:

Torriden DIVE-IN madala molekulmassiga hüaluroonhappega puhastusvaht

MRN:

8809784600404

Eesmärk:

puhastusvaht pesemiseks.

Toote funktsioon:

Sobib igale nahatüübile.

Maht:

150 ml.

Bränd:

Torriden

Päritoluriik:

Lõuna-Korea

Parim enne kuupäev:

vaata infot pakendilt.

Kasutuskuupäev:

12 kuud pärast avamist.

Ühend:

Vesi, glütseriin, naatriumkokoüülglütsinaat, naatriumlauroüülglutamaat, naatriumhüaluronaat, hüaluroonhape, hüdrolüüsitud hüaluroonhape, naatriumatsetüülitud hüaluronaat, hüdroksüpropüültrimooniumhüaluronaat, hüdrolüüsitud naatriumhüaluronaat, naatriumhüaluronaat, ristpolüeenool, trealeenool, ol, Hamamelis Virginiana (nõiapuu) ekstrakt, Camellia Sinensis lehtede ekstrakt, Chamomilla Recutita (Matricaria) ekstrakt, butüleenglükool, dipropüleenglükool, hüdroksüpropüültärklise fosfaat, glütserüülstearaat sel, kaaliumbensoaat, naatriumkloriid, polükvaternium-atseetool, naatrium1,atse27, , sidrunhape, etüülheksüülglütseriin, dinaatrium-EDTA, malahhiidi ekstrakt.

Ettevaatusabinõud kasutamisel:

Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.
Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.
Vältige kasutamist avatud haavadega nahapiirkondadel.
Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

3 arvustust tootele Гипоаллергенная пенка для умывания Torriden DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Cleansing Foam 150мл.

  1. Marina

    Vaht on hämmastav. See vahutab ideaalselt ja kulub ainult hernetera, et pesta täielikult mu nägu ja kael, mida ma ka pesen, sest ma panen kõik kreemid mitte ainult näole, vaid ka kaelale. See puhastab nii, et pärast pesemist ei ole mingit pingulduse tunnet ja vaatamata sellele, et ma kasutan alati pärast pesemist toonikut, meeldib mulle see niisutatud naha tunne väga.

  2. Victoria Raud

    Suurepärane vaht pesemiseks. Paksu ja lopsaka vahuga, puhastab hästi ja ei ärrita nahka, ei kipita silmi. Peale pesu on puhtustunne, isegi täiuslik puhtus. Seda siis, kui nägu on pestud ja ühest küljest mitte liiga kuiv ning teisalt ei teki näos midagi libedat, mis niisutavate vahtude puhul vahel juhtub. Siin on kõik tasakaalus. Nahk on puhas, värske ja niisutatud. Muide, sama sarja booster tooner on ka tuli, seda kannan peale näopesu.

  3. Veronica

    Meeldiv niisutav vaht, ei kuivata, puhastab hästi.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Ava vestlus
1
Lilu ILU (reaalajas vestlus)
Kas vajate nõu või teil on küsimusi?
Kirjuta mulle WhatsAppi ja vastan esimesel võimalusel. ☺️